Laurențiu Reghecampf a făcut primele declarații după scandalul monstru cu Anamaria Prodan! Motivul pentru care antrenorul a mers la vila din Snagov

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 14:57
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 15:06

Conflictul dintre Anamaria Prodan (49 ani) și Laurențiu Reghecampf (47 ani) pare departe de a fi încheiat, iar relația lor a atins tensiuni alarmante. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la secția de poliție din Snagov vineri seară după ce au fost implicați într-un scandal monstru. Agresiunile dintre cei doi au depășit barierele verbale, ajungându-se la violență fizică. Antrenorul lui Neftchi Baku a fost surprins ieșind din secție cu un ochi vânăt, în timp ce impresarul l-a acuzat pe fostul soț că a agresat-o atât pe ea, cât și pe finul ei, dar și pe șoferul său. 

Agentul a declarat la ieșirea de la poliție că Laurențiu Reghecampf ar fi intrat în vilă pentru a o amenința și aflat în stare de ebrietate, ar fi apelat și la violență. Cu toate astea, motivul vizitei antrenorului ar fi fost cu totul altul. 

Laurențiu Reghecampf a vorbit după scandalul cu Anamaria Prodan! De ce a mers la vila din Snagov 

Tehnicianul ar fi mers la vila din Snagov pentru a-și vizita băiatul, asta după ce instanța i-a stabilit un program de vizită, program impus printr-o ordonanță președențială irevocabilă, informează Gândul. Astfel, Reghecampf ar putea să își viziteze fiul și să petreacă timp alături de el în weekend-urile 2 și 4 dintr-o lună, până la soluționarea divorțului. 

Intervalul primit de Laurențiu Reghecampf ar fi vineri, de la ora 16:00 până duminică, la ora 20:00, astfel că în acest context vizita i-ar fi fost justificată. Sursa citată informează că bona lui Laurențiu Reghecampf Jr. l-a lăsat să intre în casă, anunțând-o ulterior pe Anamaria Prodan, care nu s-a opus. 

Ulterior, băiatul a plecat spre antrenament, în timp ce Reghecampf a mers la nașul său, care are casa apropiată de cea în care locuiește Anamaria Prodan. Agentul a revenit acasă și l-ar fi așteptat pe antrenor să iasă din casa nașilor, atacându-l premeditat. 

Tehnicianul ar fi gata să depună o altă plângere penală pe numele agentului, pentru încălcarea hotărârii judecătorești. Laurențiu Reghecampf a făcut și primele declarații după scandalul monstru de la Snagov, spunând că alege să tacă din respect pentru fiul său. 

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a declarat Laurențiu Reghecampf conform Gândul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!