Laurentiu Reghecampf Corina Caciuc Stiri

FOTO "Ce frumusețe de bebe!". De ziua lui, Laurențiu Reghecampf a publicat o imagine cu partenera lui și micuțul Liam

În ziua în care a împlinit 47 de ani, Laurențiu Reghecampf le-a făcut o bucurie fanilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Septembrie 2022, 18:19
Data actualizarii: Luni 19 Septembrie 2022, 18:35

Tehnicianul de la Netfchi Baku și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie și de câțiva prieteni, ocazie cu care a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. 

După ce a făcut publică o imagine alături de Corina Caciuc, partenera sa, în timp ce se sărutau, antrenorul român i-a încântat pe fanii săi și cu o fotografie în care cei doi îl țin în brațe pe micuțul Liam. 

Poza a fost foarte apreciată de admiratorii lui Laurențiu Reghecampf strângând aproape 12.000 de like-uri în doar patru ore și numeroase comentarii în care este lăudat băiețelul pentru cât de simpatic este.

La sfârșitul lunii mai, Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară. Partenera tehnicianului a adus pe lume un băiețel, Liam, micuțul fiind al treilea copil al lui Reghecampf, după Luca și Laurențiu Jr.

Anamaria Prodan, revoltată de pensia alimentară stabilită lui Reghecampf

Anul 2022 a fost încărcat pentru Laurențiu Reghecampf (47 ani). Antrenorul a revenit în România, la Universitatea Craiova, a traversat o perioadă dificlă alături de echipa din Bănie, iar când totul părea că s-a reglat, Mihai Rotaru a renunțat la serviciile sale. 

Pe lângă problemele din carieră, Reghecampf s-a confruntat și cu un divorț mediatizat. Anamaria Prodan (49 ani) l-a acuzat că a fost infidel și că și-a neglijat copilul comun, Laurențiu Reghecampf Jr. (13 ani).

În această speță, antrenorul a depus un apel la Tribunalul Ilfov, care a fost acceptat, prin care să nu plătească o treime din salariu, la Neftchi Baku câștigând 40.000 de euro lunar, ci doar 2.000 de euro pe lună. Iar această decizie definitivă a înfuriat-o pe fosta sa soție. 

"Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. OK, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2 000 euro? E tragi-comic! Din toate punctele de vedere", a declarat Anamaria Prodan pentru Libertatea.

Modifică setările cookies