FOTO "E campion mondial, se îmbracă cum vrea". Ținuta de Revelion cu care Lionel Messi a stârnit controverse pe internet

Lionel Messi Antonela Roccuzzo Argentina revelion Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 19:16
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 19:34

Lionel Messi încă se află în vacanță în Argentina după câștigarea Cupei Mondiale din Qatar. 

Superstarul argentinian a reușit în 2022 să își îndeplinească cel mai mare obiectiv și vis al carierei, acela de a deveni campion mondial alături de Argentina. 

După trecerea în noul an, starul de la PSG a postat câteva fotografii în care apare alături de Antonela Roccuzzo, dar și de cei trei băieți ai lor. Fanii au fost încântați să îi vadă împreună, însă nu puțini au fost cei care au observat ținuta apare purtată de fotbalist, un costum verde, format din cămașă de satin și bermude cu margini portocalii.

Mesajul viral al lui Lionel Messi din noaptea dintre ani

"Se încheie un an pe care nu voi putea să îl uit vreodată. Visul pe care l-am urmărit întotdeauna s-a îndeplinit, în sfârșit. Dar asta nu ar valora nimic dacă nu aș putea să împărtășesc totul cu o familie minunată, cea mai bună pe care cineva o poate avea, și niște prieteni care mă sprijină mereu și care nu m-au lăsat să rămân la podea de fiecare dată când am căzut. 

Vreau să am o amintire specială și pentru toate persoanele care mă urmăresc, e incredibil să pot împărtăși acest parcurs cu voi toți Ar fi fost imposibil să ajung până unde am reușit să ajung fără sprijinul pe care l-am primit de la toată lumea din țara mea, dar și din Paris, Barcelona și din multe alte orașe și țări din care primesc afecțiune. 

Sper că acest an a fost, de asemenea, minunat pentru toți și vă doresc toată sănătatea și forța pentru a continua să fiți fericiți în 2023. O îmbrățișare puternică tuturor", a fost mesajul lui Leo Messi pe Instagram.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!