Mesajul lui Leo Messi pentru finalul de an a făcut 'ravagii'! Peste 17 milioane de aprecieri în mai puțin de 12 ore

Leo Messi Argentina Paris Saint-Germain Fotbal extern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 09:28
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 09:29

Leo Messi (35 ani) a încheiat un an perfect din punct de vedere profesional. 

Superstarul argentinian a reușit în 2022 să își îndeplinească cel mai mare obiectiv și vis al carierei, acela de a deveni campion mondial alături de Argentina. Leo Messi a făcut un turneu senzațional în Qatar, acolo unde a fost desemnat și 'Jucătorul turneului', iar la Paris Saint-Germain pare a fi mai integrat ca niciodată. 

Cu obiectivele pe 2022 atinse, argentinianul a postat un mesaj emoționant pe Instagram pe finalul de an, mesaj în care și-a arătat recunoștința pentru lucrurile primite în anul recent încheiat, dar și pentru oamenii care i-au fost alături. 

Mesajul viral al lui Leo Messi

Postarea lui Messi de pe Instagram a devenit instant virală, căpitanul naționalei albiceleste strângând nu mai puțin de 17 milioane de aprecieri în mai puțin de 12 ore. 

„Se încheie un an pe care nu voi putea să îl uit vreodată. Visul pe care l-am urmărit întotdeauna s-a îndeplinit, în sfârșit. Dar asta nu ar valora nimic dacă nu aș putea să împărtășesc totul cu o familie minunată, cea mai bună pe care cineva o poate avea, și niște prieteni care mă sprijină mereu și care nu m-au lăsat să rămân la podea de fiecare dată când am căzut. 

Vreau să am o amintire specială și pentru toate persoanele care mă urmăresc, e incredibil să pot împărtăși acest parcurs cu voi toți Ar fi fost imposibil să ajung până unde am reușit să ajung fără sprijinul pe care l-am primit de la toată lumea din țara mea, dar și din Paris, Barcelona și din multe alte orașe și țări din care primesc afecțiune. 

Sper că acest an a fost, de asemenea, minunat pentru toți și vă doresc toată sănătatea și forța pentru a continua să fiți fericiți în 2023. O îmbrățișare puternică tuturor”, a fost mesajul lui Leo Messi pe Instagram.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!