DEZASTRU pe strazile din Leeds dupa ce echipa a promovat in Premier League dupa 16 ani! Fanii au lasat MUNTI de gunoaie in urma lor!

DEZASTRU pe strazile din Leeds dupa ce echipa a promovat in Premier League dupa 16 ani! Fanii au lasat MUNTI de gunoaie in urma lor!

Leeds United a promovat in Premier League dupa o asteptare de 16 ani, iar fanii echipei sunt cum nu se poate mai fericiti. 

Ei au petrecut pe strazile din oras incepand de vineri si pana duminica, atunci cand echipa s-a impus cu 3-1 in fata lui Derby. 

Suporterii au iesit pe strazi, strangandu-se in Piata Millennium unde au cantat si au dansat pana la epuizare. 

Desi bucuria lor a impresionat pe toata lumea, ceea ce a ramas in urma fanilor lui Leeds a schimbat impresia initiala. Munti de gunoaie au fost vazuti pe strazi in aceasta dimineata, potrivit Daily Star. 

Miile de oameni care au sarbatorit promovarea echipei favorite au lasat cutii de bere si sticle sparte pe strazile din oras, pubelele fiind peste masura de pline de gunoi. 

Reprezentantii orasului au fost nevoiti sa mobilizeze multi angajati de la serviciul de salubritate pentru a termina curatenia cat mai repede. 

Multumile de suporteri care au umplut strazile din Leeds in weekend au fost insotite de oameni ai legii, iar petrecerile nu s-au lasat fara incidente. Potrivit Leeds Live, cateva persoane au fost arestate, iar focurile de artificii pe care fanii le planuisera au fost anulate. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies