IN-CRE-DI-BIL!!! Nebunul Bielsa le-a ordonat jucatorilor sai sa-i lase pe adversari sa dea gol, iar Leeds a pierdut matematic sansa de a promova direct in Premier League. VIDEO

Norwich City si Sheffield United au promovat matematic in Premier League. Leeds va juca in Play Off-ul pentru promovare.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2019, 16:24
Data actualizarii: Duminica 28 Aprilie 2019, 20:10

Norwich City a promovat matematic in Premier League dupa 2-1 cu West Bromwich, iar Sheffield United a aflat si ea ca a promovat astazi, dupa Leeds 1-1 Aston Villa. Daca Leeds castiga cu Villa, lupta pentru locul 2 ar fi continuat, desi cei de la Sheffield aveau un avantaj mare: 6 puncte avans si 13 goluri avans la golevaraj fata de Leeds.

Leeds a facut egal, Bielsa le-a dat jucatorilor ordin sa ia gol!

Finalul meciului Leeds - Aston Villa, disputat astazi, a fost unul incredibil! Cele doua echipe au incheiat la egalitate, scor 1-1.

In minutul 72, gazdele au deschis scorul pe Elland Road, la o faza la care oaspetii au luat foc. La faza respectiva, un jucator de la Villa a fost faultat la centrul terenului si s-a accidentat. Cei de la Villa au cerut ca mingea sa fie trimisa in afara terenului, dar balonul a ajuns la Klich, care a luat actiunea pe cont propriu si a marcat.

Un fundas de la Villa a sarit imediat sa-l bata pe Klich, iar in careu s-a iscat un meleu!

Timp de 5 minute jucatorii si staffurile celor doua echipe s-au certat.

Marcelo Bielsa, cunoscut sub numele de "El Loco", antrenorul lui Leeds, a decis ca ar fi fair play ca jucatorii sai sa ii lase pe oaspeti sa marcheze. El a dat ordin ca fotbalistii sa stea pe loc, iar Villa a egalat!

Modifică setările cookies