GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo, „acuzat” că a distrus căsnicia lui Tom Brady cu Gisele Bundchen! Ce scriu englezii 

Tom Brady Cristiano Ronaldo Gisele Bundchen Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 17:23
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 17:24

Relația dintre Tom Brady (45 ani) și Gisele Bundchen (42 ani) nu trece prin cele mai bune momente. 

Unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea sportului s-ar putea despărți, după cum informează presa internațională. Cei doi formează un cuplu din anul 2006, iar în anul 2009 s-au căsătorit, având împreună doi copii. Quarterback-ul lui Tampa Bay Buccaneers anunțase că e gata să se retragă după 22 de sezoane în NFL la cel mai înalt nivel, însă s-a răzgândit și a decis să continue, spre dezamăgirea lui Gisele.

Modelul i-a reproșat de-a lungul timpului lui Brady faptul că nu petrece suficient timp cu familia, iar decizia de a se retrage ar fi dus la mai mult timp petrecut împreună. Cei doi ar fi aproape de divorț după ce Brady a decis să își continue cariera, iar cel „acuzat” că a influențat decizia quarterback-ului ar fi nimeni altul decât Cristiano Ronaldo. 

Cristiano Ronaldo l-ar fi influențat pe Tom Brady 

Conform The Sun, Tom Brady ar fi decis să își amâne retragerea după ce a participat la meciul lui Manchester United și l-a văzut pe Cristiano Ronaldo marcând un hat-trick în luna martie. Brady s-a întâlnit cu fotbalistul portughez după meci, cei doi s-au pozat împreună și inspirat de ambiția jucătorului de 37 de ani de a rămâne pe prima scenă a fotbalului, a anunțat că își amână retragerea. 

Decizia ar fi înfuriat-o pe Gisele, care își dorea ca soțul său să renunțe la carieră și să petreacă timp cu ea și copiii, iar în vară a plecat de la casa din Florida în Costa Rica pentru a se „liniști” în urma unei discuții pe care a avut-o cu el, după cum a dezvăluit chiar ea

Cei doi locuiesc separat de câteva luni bune, iar recent modelul retras de șapte ani a fost văzută fără verighetă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!