Tom Brady Cristiano Ronaldo Gisele Bundchen Stiri

GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo, „acuzat” că a distrus căsnicia lui Tom Brady cu Gisele Bundchen! Ce scriu englezii 

Relația dintre Tom Brady (45 ani) și Gisele Bundchen (42 ani) nu trece prin cele mai bune momente. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 17:23
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 17:24

Unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea sportului s-ar putea despărți, după cum informează presa internațională. Cei doi formează un cuplu din anul 2006, iar în anul 2009 s-au căsătorit, având împreună doi copii. Quarterback-ul lui Tampa Bay Buccaneers anunțase că e gata să se retragă după 22 de sezoane în NFL la cel mai înalt nivel, însă s-a răzgândit și a decis să continue, spre dezamăgirea lui Gisele.

Modelul i-a reproșat de-a lungul timpului lui Brady faptul că nu petrece suficient timp cu familia, iar decizia de a se retrage ar fi dus la mai mult timp petrecut împreună. Cei doi ar fi aproape de divorț după ce Brady a decis să își continue cariera, iar cel „acuzat” că a influențat decizia quarterback-ului ar fi nimeni altul decât Cristiano Ronaldo. 

Cristiano Ronaldo l-ar fi influențat pe Tom Brady 

Conform The Sun, Tom Brady ar fi decis să își amâne retragerea după ce a participat la meciul lui Manchester United și l-a văzut pe Cristiano Ronaldo marcând un hat-trick în luna martie. Brady s-a întâlnit cu fotbalistul portughez după meci, cei doi s-au pozat împreună și inspirat de ambiția jucătorului de 37 de ani de a rămâne pe prima scenă a fotbalului, a anunțat că își amână retragerea. 

Decizia ar fi înfuriat-o pe Gisele, care își dorea ca soțul său să renunțe la carieră și să petreacă timp cu ea și copiii, iar în vară a plecat de la casa din Florida în Costa Rica pentru a se „liniști” în urma unei discuții pe care a avut-o cu el, după cum a dezvăluit chiar ea

Cei doi locuiesc separat de câteva luni bune, iar recent modelul retras de șapte ani a fost văzută fără verighetă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies