GALERIE FOTO A rupt tăcerea după ce presa a anunțat divorțul de 650 de milioane de dolari! Ce a spus supermodelul de despărțirea de Tom Brady 

Tom Brady Gisele Bundchen Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Septembrie 2022, 10:25
Data actualizarii: Miercuri 14 Septembrie 2022, 10:26

Recent au apărut informații în presa internațională legate de despărțirea lui Tom Brady (45 ani) de Gisele Bundchen (42 ani).

Decizia lui Tom Brady de a-și amâna retragerea, după ce anunțase în luna februarie că se pregătește să renunțe la carieră după 22 de sezoane petrecute la nivel înalt, a adus discuții în căsnicia sa. Mai mult, presa internațională a scris despre o ruptură între el și soția lui, supermodelul cu care formează un cuplu din 2006. 

Gisele i-a reproșat că nu oferă suficient timp familiei, iar de aici ar fi plecat decizia lui inițială de retragere. Ulterior, când quarterback-ul a anunțat că rămâne, modelul s-a înfuriat pe decizia sportivului și a plecat de acasă, într-o vacanță de câteva zile în Costa Rica, punându-se și problema divorțului, care ar fi costat aproximativ 650 de milioane de dolari, în contextul valorilor celor doi. 

Gisele Bundchen a vorbit despre divorțul de Tom Brady 

Modelul a realizat recent un pictorial pentru revista Elle, în care a acordat și un interviu, vorbind despre relația ei. Gisele a confirmat dorința ca soțul său să petreacă mai mult timp alături de ea și de copii, însă a dezvăluit că pune preț pe fericirea lui, semn că relația pare să revină pe un făgaș normal. 

„Îi am pe copiii mei și mi-ar plăcea ca el să fie mai mult prezent. Însă în ultimă instanță, simt și că el are nevoie să facă ceea ce îl face fericit”, a spus Gisele conform Mundo Deportivo.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!