GALERIE FOTO Anunț șoc: se pregătește divorțul de 650 de milioane de dolari! Sportivul legendar se desparte de soția model 

Tom Brady Gisele Bundchen Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Septembrie 2022, 11:51
Data actualizarii: Sambata 10 Septembrie 2022, 11:52

Tom Brady (45 ani) trece prin momente delicate pe plan personal, fiind aproape de despărțire de modelul Gisele Bundchen (42 ani). 

Cei doi formează un cuplu din 2006, când quarterback-ul avea deja trei titluri de campion, iar Gisele era unul dintre cele mai tari supermodele. În 2009, Tom Brady și Gisele Bundchen s-au căsătorit și au împreună trei copii. 

Jucătorul lui Tampa Bay Buccaneers are cele mai multe inele din istorie, șapte, fiind cotat la 250 de milioane de dolari. Tom Brady anunțase în sezonul trecut că se gândește la retragere, întristându-și fanii, însă a decis să își continue cariera, spre dezamăgirea soției. 

Tom Brady și Gisele Bundchen, divorțul de 650 de milioane de dolari 

Conform cotidianului Marca, cei doi sunt aproape de divorț, relația trecând printr-un moment dificil. Motivul din spatele rupturii are legătură cu decizia sportivului de a nu se retrage, Giselle fiind extrem de nemulțumită de acest lucru. 

„Tom și Gisele se ceartă. Gisele a fost întotdeauna cu copiii, ei s-au înțeles ca el să se retragă pentru a se focusa pe familie, apoi s-a răzgândit. Gisele nu s-a întors la Tom. A zburat în Florida pentru a fi cu copiii, însă nu a mers acasă în Tampa. Tom speră să se împace. Gisele i-a mai spus că îl părăsește și cu alte ocazii, însă s-au împăcat mereu când s-a calmat”, a spus o sursă pentru Page Six. 

La rândul ei, Gisele a fost unul dintre cele mai bune modele ale lumii, la un moment dat fiind cel mai bine plătită. Modelul, care a fost pe copertele celor mai tari reviste de-a lungul timpului, este evaluat la 400 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că valoarea cuplului este de 650 de milioane de dolari. 

În cazul divorțului, cei doi ar urma să se bată pentru avere, conform zvonurilor, cele 650 de milioane de dolarii fiind puse la bătaie. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!