Tom Brady și Gisele Bundchen, detaliile divorțului de peste jumătate de miliard de euro! Ce avere își împart cei doi și „bunul” care e pus în joc 

Tom Brady Gisele Bundchen Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 11:16
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 11:28

Tom Brady (45 ani) și Gisele Bundchen (42 ani) și-au anunțat divorțul, după luni întregi de speculații în acest sens

Cei doi formau un cuplu din 2006, iar în 2009 s-au căsătorit, având împreună și trei copii. Ruptura s-a provocat prin decizia luată de quarterback de a-și continua cariera, asta după ce inițial anunțase că se gândește la retragere. Cel mai titrat jucător din NFL din istorie, care are șapte inele, și-a supărat soția cu decizia luată. 

Gisele, supermodel ultracunoscut pentru defilările celor mai importante case de modă, și-a dorit ca soțul său să petreacă mai mult timp alături de ea și de copii. Când acest lucru nu s-a întâmplat, modelul s-a mutat de acasă, iar recent cei doi și-au confirmat divorțul, care poate fi unul dintre cele mai costisitoare din istorie. 

Averea pe care o împart Tom Brady și Gisele Bundchen 

Se estimează faptul că Tom Brady a câștigat în jur de 400 de milioane de dolari de-a lungul carierei sale de jucător la New England Patriots și Tampa Bay Buccaneers. Ultimele informații dezvăluie că averea sa depășește 250 de milioane de dolari, însă recent a semnat un contract colosal, care va fi activ în momentul retragerii sale. 

Tom Brady a semnat o înțelegere de 10 ani cu Fox Sports pentru a deveni analist în NFL după retragere. Contractul valorează 375 de milioane de dolari, după cum informează Mundo Deportivo

Soția sa nu rămâne însă în urmă, asta datorită faptului că încă de la 13 ani a câștigat primul său concurs în modelling, iar apoi a prezentat brand-uri precum Christian Dior, Versace, Dolce&Gabbana și multe altele. Gisele a fost și o lungă perioadă de timp „îngeraș” pentru Victoria's Secret. 

În perioada iunie 2014 - 2015, revista Forbes a estimat veniturile sale la 47 de milioane de dolari, fiind timp de opt ani modelul cu cele mai mari încasări din lume. Averea lui Gisele atinge astfel 400 de milioane de dolari

Conform revistei People, cuplul are trei proprietăți de lux, o casă în Yellowstone Resort din Montana, un apartament în New York care a costat peste 3.5 milioane de dolari și o vilă în Costa Rica. În decembrie 2020, cei doi au cumpărat o casă de 17 milioane de dolari în Indian Creek Island, din Miami, zonă cunoscută a miliardarilor. Gisele și Brady plănuiau să o dărâme și să o reconstruiască pe încă 10 milioane de dolari, însă totul a fost suspendat în urma divorțului. 

Cei doi trebuie să facă împărțirea bunurilor la divorț, iar casa din Miami va fi unul dintre cele pe care se vor „lupta”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!