Ronaldo, MONSTRUL internetului! :) Recordul FANTASTIC doborat de starul lui Juventus! A devenit PRIMA persoana din lume cu 250 de milioane de urmaritori

Cristiano Ronaldo Instagram Lionel Messi Neymar Zlatan Ibrahimovic Stiri Cristiano este REGELE internetului! Un nou record fantastic stabilit de starul portughez! Vedeta lui Juventus este prima persoana din lume urmarita de 250 milioane de oameni pe Instagram
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Ianuarie 2021, 08:53
Data actualizarii: Sambata 02 Ianuarie 2021, 09:04

Cristiano Ronaldo este oficial cel mai popular om de pe planeta!

Starul portughez al lui Juventus a reusit sa doboare bariera de 250 de milioane de urmaritori pe Instagram, fiind prima persoana care reuseste acest lucru.

Ca o comparatie, Lionel Messi este mult in urma lui Ronaldo la acest capitol, vedeta Barcelonei fiind urmarita de doar 174 de milioane de oameni.

De asemenea, Neymar se poate lauda cu 144 de milioane de urmaritori, in vreme ce Zlatan Ibrahimovic este urmarit de numai 46 de milioane de oameni.

In top 5 al celor mai urmariti oameni din lume de pe aceasta retea de socializare intra cantareata Ariana Grande (213 milioane), actorul Dwayne Johnson (208 milioane), modelul Kylie Jenner (206 milioane) si cantareata Selena Gomez (200 milioane).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!