GALERIE FOTO Ciprian Tătărușanu și soția sa, în atenția presei din Italia: „Doar uitați-vă pe pagina de Instagram a doamnei!”

Ciprian Tatarusanu AC Milan Antoaneta Tatarusanu Instagram Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 12:05
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 12:05

Presa din Italia a remarcat un detaliu neobișnuit, în rândul fotbaliștilor, la Ciprian Tătărușanu și soția sa.

Ciprian Tătărușanu (36 ani) a profitat de accidentarea lui Mike Maignan (27 ani) și a fost prima alegere a lui Stefano Pioli (57 ani) pentru poarta Milanului. Iar românul, în mare parte, s-a achiat bine de sarcini, chiar dacă jurnaliștii italieni i-au mai reproșat unele ezitări.

Ciprian Tătărușanu, apreciat pentru discreția sa 

Pe lângă reproșurile că AC Milan primește gol cu ușurință, Ciprian Tătărușanu a ieșit în evidență în presa din Italia și cu ceva pozitiv. Publicația Tag24 îi laudă pe portarul român și soția sa, Antoaneta, pentru discreția pe care o afișează pe rețele de socializare. 

„Antoaneta este foarte rezervată, în special în ceea ce privește familia, iar Tătărușanu este la fel. Deși cei doi sunt persoane publice, aceștia nu sunt foarte activi pe rețelele sociale.

Doar uitați-vă la pagina doamnei Tătărușanu pentru a înțelege că cei 3.500 de urmăritori nu sunt mulți, comparativ cu numărul unei persoane care vrea să iasă în evidență”, au scris jurnaliștii cei de la Tag24

Ciprian Marica îl apără pe Tătărușanu 

Campioana en-titre din Italia are un singur meci câștigat în acest an, duelul din deplasare cu Salernitana. În rest, AC Milan a suferit 4 înfrângeri, dintre care una în finala Supercupei Italiei în fața lui Inter, scor 0-3, două remize și a fost eliminată și din Cupă, în prelungiri cu Torino, 0-1. 

Titular în poarta Milanului, Ciprian Tătărușanu a încasat 18 goluri în primele 7 meciuri din 2023. Însă, Ciprian Marica (37 ani) a ținut să precizeze că, din nefericire, portarul a fost titularizat de Stafano Pioli (57 ani) chiar când echipa este în regres.

„Asta mă gândeam. Săracul, ce ghinion să ai? Când nu merge echipa, atunci să ai și tu șansa să aperi. E ca aia, ți se dă o șansă, acum am o șansă: 'păi, da, domnule, dar trag ăștia câte 25 de șuturi pe repriză la poartă, mai prind și eu câteva din ele, dar greu'. Mă bucur totuși că sunt oameni care, și foști jucători cu renume, îl apără. 

Trist pentru Tătărușanu că prinde șansa asta într-un moment atât de slab al echipei, dar așa cum spunea și Costacurta cred că e ultimul care ar trebui învinovățit. Milan nu joacă nimic, am văzut partide, nu cred că e Tătărușanu nici pe departe vinovat de ceea ce se întâmplă la Milan”, a declarat Ciprian Marica la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!