Cristi Borcea a vrut sa se sinucida! Dezvaluirile momentului! Cine l-a oprit in ultima clipa

Cristi Borcea giovanni becali inchisoare Stiri Cristi Borcea a vrut sa se sinucida! Dezvaluirile momentului! Cine l-a oprit in ultima clipa
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Ianuarie 2021, 23:17
Data actualizarii: Marti 19 Ianuarie 2021, 23:19

Fostul finantator de la Dinamo a povestit cum a fost experienta primei seri in inchisoare.

Cristi Borcea a dezvaluit cum s-a simtit la Poarta Alba si daca a avut sau nu anumite beneficii prin prisma notorietatii sale. El a vorbit si despre omul care l-a salvat in momentul in care a vrut sa-si puna capat zilelor. 

"Am ajuns la inchisoare pentru ca am fost din lot. Cu noi a vrut sa se dea un exemplu.

Eu am fost un detinut ca oricare altul, dar datorita notorietatii am avut si avantaje, si dezavantaje. Norocul meu a fost cu Giovanni si cu Victor. Nu am avut camera de hotel, banda de fitness... In prima seara cand m-am dus la Poarta Alba, am vrut sa iau toate medicamentele. Aveam pastile la mine pentru ca am probleme cu somnul. 

Dar m-a luat Giovanni si m-a scuturat... M-am dus in baie, nu era apa calda, era un butoi in care trebuia sa te speli, din care aruncai in toalete, iar sub chiuveta era plin de sobolani. Asta a fost primul contact cu puscaria... Toata lumea spunea ca e raiul pe pamant la Poarta Alba. De ce?", a spus Cristi Borcea la Kanal D. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!