Cum își petrecea timpul Dănuț Lupu în pușcărie: "M-am rugat de ei șase luni!"

Danut Lupu inchisoare Stiri Dănuț Lupu / Foto: captură sport.ro
Ionuț Stoica
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2024, 07:56
Data actualizarii: Joi 11 Aprilie 2024, 07:55

Dănuț Lupu, fostul mare internațional, a fost eliberat din pușcărie și acum se bucurăd de libertate alături de familia sa. 

Dănuț Lupu a povestit despre perioada petrecută în spatele gratiilor. Fostul mijlocaș ofensiv a relatat despre cum se juca tenis de picior alături de ceilalți deținuți. Ba mai mult, fostul fotbalist, a discutat și despre condițiile de la "ocnă", unde avea un televizor cu doar 16 programe.

"Îi scoteam și jucam în fiecare zi tenis cu piciorul"

„Eu, personal, celor care lucrează la penitenciar la Rahova, domnului director, nu am ce să le reproșez. M-ar bate bunul Dumnezeu! Da, am fost monitor sportiv pe Secția 8. Îi scoteam și jucam în fiecare zi tenis cu piciorul. Când ne lăsa să avem minge… Dacă se spărgea mingea… M-am rugat de ei șase luni, le dau eu donație 10 mingi, să mă lase să le aduc. Nu m-au lăsat!

  • Dănuț Lupu

Nici pe asta nu o înțeleg. Îți dau cuvântul meu de onoare. Le-am spus «Bă, vă aduc eu zece mingi, vi le donez la penitenciar”. Nu se poate. De multe ori am stat și câte două săptămâni, că nu aveam minge cu ce să jucăm.

Pe mine nu m-au lăsat niciodată. Mi le aducea fi-miu la vizită. Nu se poate. Și nu m-au lăsat. Așa e regula la Rahova. Multă lume fuge de Rahova”, a declarat  Dănuț Lupu, la Fanatik.

Dănuț Lupu avea televizor la închisoare

La intrebarea "Ați avut televizor?", fostul internațional a răspuns fără să stea pe gânduri. 

"Da. Dar sunt doar 16 programe și la ora 12 noaptea îl închid. Iar dacă nu ai bani, ce mănânci?” a concis Lupu.

Cum a ajuns Dănuț Lupu să fie arestat

Dănuţ Lupu a rămas fără permis de conducere pentru prima oară în aprilie 2001, când a fost prins beat la volan. A încercat în mai multe rânduri să redobândească carnetul de conducere, dar toate fără succes.

A fost prins de mai multe ori conducând fără permis, ultima dată în iunie 2022, când a fost oprit de o brigadă a Poliţiei Rutiere, care i-a întocmit dosar penal, fiind apoi trimis în judecată.

În februarie 2023, Judecătoria Cornetu l-a condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, având în vedere că el mai avea o condamnare anterioară de 6 luni cu suspendare, primită în iulie 2020 la Curtea de Apel Galaţi, tot pentru conducere pe drumurile publice fără permis.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!