'Dinamo se va desfiinta in cel mai scurt timp, va fi scoasa de la aparate!' Anuntul cutremurator al lui Borcea dupa dezastrul Cortacero

'Dinamo se va desfiinta in cel mai scurt timp, va fi scoasa de la aparate!' Anuntul cutremurator al lui Borcea dupa dezastrul Cortacero

Cristi Borcea (51 ani) a vorbit despre situatia critica de la Dinamo.

Fostul patron al 'cainilor' a fost invitat in cadrul emisiunii "40 de intrebari" de la Kanal D. Borcea a fost intrebat de situatia delicata prin care trece fostul sau club, iar concluzia sa a fost una cu adevarat cutremuratoare.

Intrebat 'Care ar fi salvarea pentru Dinamo?', fostul actionar a recunoscut ca stadionul din Stefan cel Mare poate ajuta clubul.

"Dinamo se gaseste in momentul de fata intr-o situatie mult mai delicata decat cea din 1995, cand am preluat eu alaturi de Cornel Dinu. Dansul a salvat Dinamo. Atunci macar avea un stadion, avea cotizatii.

In momentul de fata, Dinamo nu are nimic, nu are stadion, nu are identitate. E tinuta in viata numai si numai de suporteri, dupa parerea mea, e in moarte clinica. Din moment in moment se asteapta deconectarea de la aparate.

Poate deveni o echipa puternica si sa revina la ce a fost. Atunci erau patroni adevarati, acum sunt doar licurici.

In momentul de fata, salvarea este stadionul. E in moarte clinica, in cel mai scurt timp se va desfiinta!", a spus Cristi Borcea la Kanal D. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 5 martie. Peste 816.000 de cazuri confirmate și 20.684 de decese
BRAT

Modifică setările cookies