VIDEO EXCLUSIV Ce face Ion Țiriac când i se strică o mașină de lux din colecție

Ion Tiriac Ion Tiriac colectie de masini Ion Tiriac miliardar Tiriac Collection Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 12:20
Data actualizarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 12:20

Ion Țiriac a dezvăluit pentru PRO ARENA că reacționează puternic în momentul în care vreo mașină din Țiriac Collection eșuează să funcționeze. 

Miliardarul Ion Țiriac are o pasiune costisitoare, materializată în Țiriac Collection, o colecție care numără între 350-400 de automobile, conform declarațiilor făcute de însuși Ion Țiriac, în exclusivitate pentru PRO ARENA. 

Vorbind despre sutele de mașini de lux pe care le deține, Ion Țiriac găsește un mare motiv de mândrie în faptul că toate mașinile pe care le are expuse în Țiriac Collection sunt funcționale. De altfel, fostul tenismen român a declarat în „Interviul de 10” că reacțiile sale sunt puternice, în momentul în care află că un automobil întâmpină defecțiuni de operare. 

Ion Țiriac: „Am pretenția ca toate mașinile din colecție să fie absolut funcționale.” 

„Am pretenția ca tot ce este aici să fie absolut funcțional. Din când în când, nu mai pornește câte una și înnebunesc. Dau afară mecanicul, mă bag pe sub ea. Tot ce este aici e absolut funcțional și mă gândesc: 'de ce dracu' m-am apucat eu la vârsta asta să fac o asemenea treabă?'”, a spus Ion Țiriac în exclusivitate pentru PRO ARENA. 

„În fiecare săptămână însă am un răspuns: eu îmi aduc aici în jur de sute, până la o mie de copii. Trimit autobuze la școală, vin copiii în autobuz... îi vezi aici, cu carnețelele în mână. Vin la mine și-mi spun:

„Din când în când, nu mai pornește câte una și înnebunesc. Dau afară mecanicul, mă bag pe sub ea.”

- 'Mașina asta... nu e corect ce spuneți dumneavoastră acolo. Asta a fost înscrisă în 1954, dar ea este tip '53. 

- Și-l întreb: 'câți ani ai, măi, copile?' 

- 12.

- Dar de unde până unde?

- Păi ne-ați spus acum două luni, iar de-atunci citesc tot timpul.

Ăsta e un lucru care nu se plătește. Probabil că am ajuns și la o vârstă la care nu mai am altele de făcut. Îți crește inima când îi vezi, iar am ajuns să fim cunoscuți și afară” a explicat Ion Țiriac, în „Interviul de 10.” 

Ion Țiriac: „Câte mașini sunt, nici nu mai știm.”

„Niciodată nu am fost prea bun la a selecta mașinile, financiar. Îmi plăcea sau nu îmi plăcea. Că era veche, sau că era nouă. Ce vezi în jur e rezultatul acelei plăceri, că mașina era nouă, veche sau la mijloc.

Acum 35-40 de ani am avut mai mult timp, cu una, cu două, cu nouă, cu 99, și am ajuns acum la venerabilul număr de 350-400 de mașini, câte sunt, nici nu mai știm, care sunt niște vechituri sau niște entități noi, care se fac în serii limitate și, bineînțeles, valorează mai mult decât dacă ai găsi-o pe stradă,” a dezvăluit Ion Țiriac, în „Interviul de 10”, difuzat doar la PRO ARENA. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!