Ion Tiriac Fundatia Ion Tiriac Ion Tiriac colectie de masini Tenis

VIDEO Planul revoluționar anunțat de Ion Țiriac: ce urmează să facă cu faimoasa colecție de mașini de epocă

Ion Țiriac are planuri mari în ce privește extinderea colecției de mașini de epocă. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 08:00
Data actualizarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 08:06

Miliardarul român, Ion Țiriac (84 de ani) a luat, prin intermediul Fundației Țiriac, decizia de a mări exponențial colecția de mașini de epocă. 

Fostul tenismen român a anunțat că va pune la bătaie multe milioane de euro pentru a mări cu încă 100 de exponate colecția impresionantă de automobile de lux. 

Ion Țiriac: „Vom avea, de departe, cea mai mare colecție din Europa.”

„Dacă încep să socotesc milioanele, atunci nu o mai fac. Am început colecția foarte târziu, acum vreo 30 de ani.

Dacă începeam acum 50 de ani, eram om bogat cu mașinile acestea, pentru că în ultimii 20-30 de ani s-au triplat prețurile la tot ce este istoric. Nu am început cu un scop comercial. Mi-a plăcut, am avut posibilitatea și modul financiar ca să mi le procur.

„Am început colecția foarte târziu, acum vreo 30 de ani. Dacă începeam acum 50 de ani, eram om bogat cu mașinile acestea.”

Le-am procurat și a devenit, peste noapte, o treabă atât de importantă încât Fundația este pregătită să investească milioane și milioane bune de euro, ca să mărească tot ce este în spate.

Mai mult decât atât, să facă loc pentru încă 100 de mașini, iar apoi vom fi, de departe, cea mai mare colecție din Europa,” a anunțat Ion Țiriac.  

Ion Țiriac, despre situația actuală a Simonei Halep.

„Nu poți să fii vinovat un an de zile fără ca să-ți spună nimeni cum ești vinovat, de ce ești vinovat.”

„În primul rând, în lege, oriunde în lumea asta, ești condamnat atunci când ultimul tribunal te declară condamnat. Cu recursuri, cu curte constituțională, cu ce-o fi...

Nu poți să fii vinovat un an de zile fără ca să-ți spună nimeni cum ești vinovat, de ce ești vinovat sau când se găsește că ai fost vinovat, dar, aoleu, ai fost vinovat, dar e un pic cam lungă treaba cu vinovăția, ia, să mai găsim ceva!

Și să găsim ce anume? Pașaport biologic. E bună și treaba cu pașaport biologic, dar, în ziua în care ai găsit treaba, de ce nu ai anunțat, de ce nu ai oprit tot?

După luni de zile, aoleu, uite că și pașaportul biologic, știți dumneavoastră cum este...

Păi dacă l-ai verificat atunci, ori ești de bună credință și faci treaba, ori ești tâmpit și n-o faci, ori ești de rea credință.

Să facem povestea foarte scurtă: Simona a făcut o greșeală, una singură. Dacă știa. Dacă nu știa, e foarte trist.

Înseamnă că echipa ei n-a pus-o în cunoștință de cauză. Ea să ia un supliment acceptat, dar îl treci în formular, înainte de concurs,” a declarat Ion Țiriac. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!