Gigi Becali, declaratii CONTROVERSATE in seara de Craciun! "Virusul e un fleac! Nu imi e frica de moarte"

Gigi Becali coronavirus covid-19 FCSB tratament Stiri Gigi Becali, declaratii CONTROVERSATE in seara de Craciun! "Virusul e un fleac! Nu imi e frica de moarte"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Decembrie 2020, 22:05
Data actualizarii: Vineri 25 Decembrie 2020, 23:20

Gigi Becali s-a retras din viata publica in urma cu cateva luni.

In seara de Craciun, patronul celor de la FCSB a revenit la televizor, facand declaratii despre pandemia de coronavirus si despre sarbatoarea Nasterii Domnului. 

Becali nu este de acord cu masurile luate de autoritati, pe care le-a comentat in termeni religiosi. 

"Se apropie vremurile de Apoi. Voi vorbi in termeni religiosi. Dracul isi face mendrele. Ce-l deranjeaza cel mai tare? Biserica, Sfanta Impartasanie si Crucea. Asta il arde pe drac.

Oameni de stiinta, castigatori de Premiu Nobel, spun ca a fost creat virusul. L-au creat oamenii, cu care colaboreaza dracul. El a interzis Biserica, dar Dumnezeu e mai puternic si a zis 'Iti dau opreliste. Nu mai vezi mall-uri, inchid barurile unde sunt droguri si curvasaraie, iar Bisericile, pe care le-ai vrut inchise, le tin deschise'. A facut Dumnezeu minune. Biserica Ortodoxa a spus: 'Un potir si o lingurita la Impartasanie' si nu a zis nimeni nimic! Dracii au incercat, dar nu s-a putut. A zis: 'Va las sa cutremurati corabia putin. Dar atat!'

Bine ca nu mai sunt cluburile. La revedere cu drogangiii, bauturile si curvasareala. Lumea vine la Biserica. Iti dai seama ce bucurie a adus pandemia asta? Cea mai mare bucurie a adus asta. Dumnezeu ne va da mai mare bucurie. S-a oprit pacatul, dar a ramas Biserica.

S-a imputinat dragostea si fac dracii pandemie si virusuri! Daca avem credinta si mergem la Biserica, Dumnezeu le va rezolva. Daca ne intereseaza sa taiem porci si sa mergem la cluburi, nici pe Dumnezeu nu-l intereseaza.

Cati oameni au murit?! Virusul e un fleac daca ai luat medicamentul imediat ce ai avut ceva simptome. Iei Arbidol, vitamina C, vitamina D si Zinc. Paracetamol iei daca faci febra. Daca iei virusul din timp, pui bariera si la revedere, COVID! 

Daca stai cateva zile si zici ca esti tare si nu iei medicamente, esti tu un fleac pentru virus si ajungi la ATI. Eu stiu pentru ca am experienta. Aproape toti de la mine din comuna au avut. Eu i-am ajutat si nu purtam masca. Nu imi e frica! Daca Hristos vrea sa ma omoare asa, aia e. Nu imi e frica de moarte. In Rai te asteapta Hristos", a declarat Gigi Becali, potrivit Romania TV. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!