Bomba ANULUI de la Becali: "I-am ofertat pe Alexe si Nica prin Victor!" Suma COLOSALA pentru cei doi dinamovisti:

Gigi Becali Constantin Nica Dinamo Marius Alexe Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Ianuarie 2013, 15:39
Data actualizarii: Luni 21 Ianuarie 2013, 15:49

Gigi Becali vrea sa dea lovitura anului! Vrea sa transfere cei mai bine cotati dinamovisti la ora actuala: Marius Alexe si Constantin Nica si sa si salveze Dinamo de la faliment.

Imediat dupa transferul lui Rapa de la Galati, Gigi Becali l-a pus pe varul sau Victor sa-i oferteze pe doi dintre cei mai buni jucatori dinamovisti. Marius Alexe si Constantin Nica, pentru care ofera 3 milioane de euro.

"Eu am facut deja o oferta pentru Nica si Alexe de 3 milioane de euro. Vreau sa salvez Dinamo. Am facut oferta prin intermediul lui Victor Becali.", a declarat Gigi Becali la gsptv.

Becali sustine ca nu s-a consultat cu Cristi Borcea cand i-a ofertat pe cei doi dinamovisti. "Acum am vorbit cu Victor. Nu mai bine iei 3 milioane de euro de la Becali, decat sa intre  clubul in faliment? Deci eu vreau sa salvez Dinamo, eu vreau sa le fac un bine. Nu am  treaba cu Borcea, nu de simpatia lui o fac, noi nu discutam de fotbal. Eu stiu ca au  probleme financiare, vreau sa ii ajut. Daca sunt niste oameni pragmatici, atunci ei rezolva  problema financiara, va fi altceva.

Eu vreau sa cumpar tot ce este valoros in Romania,  pentru viitor. Vreau sa-l iau pe Alexe cu 2 milioane si sa ii vand cu 10, la Nica la fel -  il iau cu un milion si il dau cu 7, o sa vedeti.

Peste un an vreau sa fie toti 11 jucatorii de la Nationala de la Steaua. Nu le dau timp strict sa ne raspunda, dar cam au o saptamana, pana cand incepe al doilea stagiu de  pregatire. Am vorbit si cu Reghe si cu Meme. Lui Alexe o sa ii dau prima de instalare, i-am zis eu lui Victor, sa-l convinga, o sa vedeti.

Lui Alexe ii dau 10.000 pe luna, pai nu e ceva de la 5000 cat are acum? Lui Nica nu-i dau prima, ce prima sa ii dau la 20 de ani. Alexe are un nume", a mai spus patronul Stelei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!