EXCLUSIV Marius Alexe a fost la un pas de banca tehnică a lui Dinamo! Acum nu mai vrea în „Groapă”: „Nu va mai fi cazul!”

Marius Alexe Dario Bonetti Dinamo Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Mai 2022, 20:42
Data actualizarii: Luni 30 Mai 2022, 20:53

Fostul dinamovist Marius Alexe a fost la un pas de revenirea în „Groapă” pe postul de antrenor secund.

Bucureșteanul ajuns la 32 de ani a dezvăluit că fost dorit de Dario Bonetti pe banca lui Dinamo.

Alexe a fost la un pas de Dinamo în mandatul lui Dario Bonetti. Italianul l-a dorit pe fostul atacant alături de el, însă răspunsul lui Alexe a întârziat, iar Bonetti a fost demis de pe banca tehnică a clubului.

Alexe a fost la un pas de banca tehnică a lui Dinamo

„Deja începusem acest proiect anul trecut (n.r. - Academia), mă implicasem îmi dădusem cuvântul că o să continui și nu am putut să vin alături de dânsul (n.r. - de Bonetti. Pentru că își dorea să fiu secund.

Da (n.r. - secund la Dinamo), am avut câteva discuții chiar am vorbit cu dânsul dar până a venit răspunsul meu a fost și acea despărțire care mi-a și părut rău.

Acum cred că nu va mai fi cazul de secund. Nici nu-mi mai doresc. Când această academie, care sper să crească odată cu mine. Să crească sș acești copii”, a spus Marius Alexe la PRO ARENA.

Alexe și-a început cariera la Dinamo și a ajuns la prima echipă a „roș-albilor” în septembrie 2009 și a rămas în „Groapă” până în iulie 2013. După un sezon petrecut la Sassuolo, a revenit la Dinamo, unde a mai evoluat pentru un sezon.

3.2 milioane de euro a fost cota cea mai bună pe care a avut-o Alexe în cariera sa, înainte de transferul Sassuolo. Ulterior, cariera sa a cunoscut un declin continuu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!