Constantin Nica Echipa Nationala pistoiese Sergiu Suciu serie c Stranieri

La 29 de ani abia împliniți, fostul ”tricolor” promovat de Pițurcă la națională a ajuns rezervă în Serie C!

Constantin Nica s-a transferat de două ori de la Dinamo în Italia: în 2013 la Atalanta în Serie A și în acest an la Pistoiese.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Aprilie 2022, 14:08
Data actualizarii: Luni 11 Aprilie 2022, 14:09

După o ultimă experiență dezamăgitoare la Dinamo în acest sezon, fostul internațional Constantin Nica (29 de ani împliniți luna trecută) a plecat din nou în Italia, la Pistoiese, echipă din Serie C.

Fundașul dreapta, care are și două selecții în echipa națională în ultimul mandat al lui Victor Pițurcă, a fost însă de fiecare dată rezervă în ultimele patru etape din liga a treia italiană!

Iar când a intrat pe teren a bifat doar 5 minute (în 2-1 acasă cu Fermana) sau 13 minute (în 1-0 cu Modena, tot pe teren propriu), în timp ce în runda din week-end, 2-2 în deplasare cu Gubbio, a rămas din nou pe bancă.

Sergiu Suciu a înscris un gol pentru Pistoiese în ultima etapă

Cu Gubbio a jucat în schimb, și a și marcat un gol, un alt român, Sergiu Suciu, ajuns și el la Pistoiese în acest an, după ce jucase în prima parte a sezonului pentru Chindia Târgoviște.

Fostă mare speranță a fotbalului nostru, Nica s-a transferat prima dată de la Dinamo în Italia în 2013, la Atalanta (Serie A), unde a jucat foarte puțin și de unde a fost împrumutat de patru ori în cinci sezoane.

După 36 de etape, Pistoiese se află pe locul 16 (din 20) în Serie C.

Foto: Facebook - US Pistoiese 1921

Modifică setările cookies