Are doar 12 ani si se "lupta sa traiasca" dupa ce a fost infectata cu Covid-19! E printre cele mai tinere victime ale coronavirusului si nu sufera de alte probleme

coronavirus covid-19 Stiri Are doar 12 ani si se "lupta sa traiasca" dupa ce a fost infectata cu Covid-19! E una din cele mai tinere paciente din lume si nu sufera de alte probleme
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Martie 2020, 08:58
Data actualizarii: Luni 23 Martie 2020, 09:02

O pacienta de 12 ani le da mare batai de cap medicilor si este in stare foarte grava din cauza coronavirusului.

Potrivit Daily Star, tanara de doar 12 ani nu suferea de alte boli pre-existente, dar cu toate astea "se lupta pentru viata" dupa ce a fost diagnosticata cu coronavirus. Este una dintre cele mai tinere paciente din lume infectate cu Covid-19 in prezent.

Numele fetei este Emma si a fost testata pozitiv vineri, dupa ce a avut simptome similare pneumoniei.

Conform sursei citate, ea se afla intr-o stare stabila la Spitalul de Copii din Atlanta. Varul ei a declarat ca in prezent se foloseste de un ventilator pentru a respira, dupa ce plamanii i-au fost afectati.

"Iata o lupta a unei fete de 12 ani pentru viata ei. Oamenii trebuie sa respecte distantarea sociala. Trebuie sa aiba grija de copiii lor.

Medicii cred ca poate fi unul dintre cele mai tinere cazuri din lume, iar ea are zero probleme de sanatate", a declarat Justin Anthony pentru CNN.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!