Inconstienta teribila! UN ORAS INTREG s-a adunat in Japonia pentru a vedea flacara olimpica in ciuda pandemiei de coronavirus 

Inconstienta teribila! UN ORAS INTREG s-a adunat in Japonia pentru a vedea flacara olimpica in ciuda pandemiei de coronavirus 

Japonezii au dat dovada de neglijenta in ceea ce priveste masurile de preventie impotriva raspandirii COVID-19. 

In plina pandemie de coronavirus, japonezii au incalcat toate regulile, dorind sa asiste la ceremonia de primire a flacarii olimpice. Peste 50,000 de oameni s-au strans sambata, 21 martie la statia Sendai in Miyagi, regiune aleasa pentru a-i celebra o inviere simbolica dupa cutremurul, tsunami-ul si accidentele nucleare din 2011. 

Initial, organizatorii au anuntat ca ar putea suspenda evenimentul in cazul in care multi oameni vor fi prezenti, insa desi premonitia lor s-a adeverit, acestia nu au restrictionat accesul spectatorilor, unii dintre japonezi fiind nevoiti sa astepte intr-un spatiu de 500 de metri ore intregi, potrivit surselor locale.

”Am asteptat trei ore, dar sa vad flacara olimpica a fost un moment foarte imbucurator pentru mine," a declarat o femeie in varsta de 70 de ani din localitate pentru televiziunea NHK. 

In Japonia au fost confirmate pana in prezent 1086 de persoane infestate cu COVID-19, dintre care 235 au fost vindecate. Din nefericire, Tara Soarelui-Rasare a inregistrat 36 de decese cauzate de raspandirea coronavirusului. Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo sunt programate pentru perioada 24 iulie - 9 august. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tătaru anunţă când vor reveni românii la o viaţă "cvasi-normală". Al doilea set de relaxări, decis vineri
BRAT