SOC URIAS in UFC! Khabib a refuzat o AVERE pentru o noua lupta cu McGregor si a anuntat ca se retrage! Anuntul momentului

SOC URIAS in UFC! Khabib a refuzat o AVERE pentru o noua lupta cu McGregor si a anuntat ca se retrage! Anuntul momentului

Khabib i-a refuzat oficial sansa revansei lui Conor McGregor. 

Rusul Khabib e gata sa se retraga chiar cand a dat lovitura. L-a invins categoric pe irlandezul Conor McGregor, cel mai cunoscut luptator din UFC.

McGregor i-a cerut imendiat revansa lui Khabib, insa rusul a refuzat. Asta in conditiile in care i s-a propus o suma uriasa pentru UFC: bursa de 17 milioane de euro! Pentru prima lupta cu McGregor a castigat 2 milioane de euro, insa banii sunt blocati pana la judecarea scandalului de la finalul luptei.

Jignit grosolan de McGregor inainte de lupta, Khabib a decis ca nu mai vrea sa-i acorde revansa irlandezului si si-a ales alt adversar. Ar vrea sa se dueleze cu Tony Ferguson, dupa care sa se retraga, a anuntat unchiul sau in ziarul rus Sport Express.

"Nu se va mai lupta cu el indiferent de oferta financiara. Stiu ca i-au pus pe masa 15 milioane de dolari din start ca sa accepte, insa a spus deja nu. Lasa-l pe Conor sa stea la rand, sa se lupte cu altii. Khabib vrea sa se lupte cu Ferguson, iar apoi sa isi incheie cariera", a declarat Alex Nurmagomedov.

Ultima lupta a lui Khabib e programata in aprilie sau mai 2019. "Noi planuim deja lupta cu Tony Ferguson. Asteptam ca ea sa fie programata in aprilie-mai. Iar dupa aceasta lupta, cariera sportiva a lui Khabib se va incheia", a mai spus unchiul luptatorului.

IA 8 LUPTATORI DIN UFC CU EL!

Khabib a primit o oferta de 2 milioane de dolari din Bellator, insa a refuzat. Unchiul sau spune ca nepotul sau nu va lupta pentru mai putin de 5 milioane de dolari si anunta un adevarat cutremur in UFC. "Pentru 2 milioane de la Bellator, Khabib nu va lupta. Nu va mai lupta pentru o suma mai mica de 5 milioane de ddolari. Cei din Bellator ne-au rugat sa spunem ce suma dorim si sunt gata sa semneze contractul. Daca Khabib va pleca din UFC va lua si opt luptatori cu el. Nu vreau sa le dau numele, dar sunt luptatori puternici si buni. Nu o sa le dezvalui identitatea inca. Cei din UFC l-au rugat pe Khabib sa nu se grabeasca, deoarece inca nu au luat o decizie in privinta lui", a mai spus Alex.


Pe langa o ultima lupta oficiala in UFC, Khabib vrea si un meci demonstrativ de box cu Floyd Mayweather, la fel cum a facut si McGregor, care a pierdut. Singura conditie pusa de rus pentru ca partida sa aiba loc este ca aceasta sa nu se dispute in Las Vegas.

"In jungla poate fi un singur rege. Acela sunt eu, hai sa ne luptam!", a fost provocarea lui Khabib.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 16 aprilie. 3.264 cazuri noi și 137 de decese
BRAT
Modifică setările cookies