EL e omul care ii poate STRIVI pe Khabib sau McGregor! HULK din Polonia intra in MMA! Cat de puternic este

EL e omul care ii poate STRIVI pe Khabib sau McGregor! HULK din Polonia intra in MMA! Cat de puternic este

Este unul dintre cei mai infricosatori oameni de pe planeta!

Actorul si bodybuilderul Martyn Ford, unul dintre cei mai puternici oameni din lume, se apuca de MMA! Polonezul de 33 de ani a fost anuntat de catre compania de MMA din Polonia, Konfrontacja Sztuk Walki, urmand sa debuteze in cusca in 2019!

Bestia de 2.03 metri inaltime a postat pe retelele de socializare in ultima perioada clipuri prin care arata cum se pregateste pentru debutul sau - colosul de 140 de kilograme a urcat pe Instagram inclusiv un clip in care loveste un sac atat de puternic incat il spulbera!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My god this was a different kind of challenge, working out in the heat and climate today was insane !!!! @rdx_sports straps were needed to stop the bar slipping, water was drank by the gallon to replace lost fluids, along with electrolytes, carbs, proteins, glutamine, creatine, aminos all packed into my post workout shake @ignite.nutrition ‘LOAD-UP’ loving this style of HIIT training, I hit all 5 compounds 5x5 with interval sprints, bag work and rower to finish it all off, WOW what a blast #rdx #ignite #martynford

A post shared by Martyn Ford (@martynfordofficial) on


Desi debutul va avea loc anul viitor, Ford se pregateste de 2 ani pentru MMA. El se antreneaza din greu pentru a castiga in flexibilitate si viteza. "Reducerea antrenamentelor cu greutati, cresterea strechingului si a flexibilitatii, concentrarea pe miscare si pe explozivitate, astea sunt cheile acum" spune Ford pe Instagram.

 

Sursa foto: Instagram/Martyn Ford

Citeste si:MMAMartyn Ford
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incidența cazurilor de Covid-19 în România. 11 județe sunt în scenariul roșu
BRAT
Modifică setările cookies