McGregor a trecut pe langa moarte! "Lovitura ii putea fi fatala" Dezvaluire INCREDIBILA dupa meciul cu Khabib: Cine l-a salvat

McGregor a trecut pe langa moarte! "Lovitura ii putea fi fatala" Dezvaluire INCREDIBILA dupa meciul cu Khabib: Cine l-a salvat

Conor McGregor a fost la un pas de moarte dupa meciul cu Khabib. 

David Martin a fost unul dintre martorii macelului de dupa confruntarea McGregor - Khabib, cand membri din staff-ul rusului au sarit la bataie, iar in arena s-a iscat un haos general, scrie Mundo Deportivo. 

Spectatorul irlandez, David Martin, a intervenit in altercatie pentru a-l ajuta pe compatiotul sau, pentru ca credea ca "acei oameni urmau sa-l omoare". 

"McGregor era invins si epuizat dupa lupta, astfel ca un grup de fani rusi au sarit sa-l atace si am decis sa intervin. M-am gandit ca o fac pentru tara mea si am intervenit", a spus acesta. 

Martorul bataii s-a declarat dezamagit ca nu a putut ajunge la McGregor mai devreme. 

"Daca tipul care l-a lovit pe Conor l-ar fi nimerit in zona cefei, lovitura lui ar fi putut avea un final tragic... L-ar fi putut omori", a adaugat Martin. 

"Am fost convins ca ei l-ar fi putut omori pe Conor McGregor, iar acei oameni l-ar fi omorat. Era ceva ce nu puteam permite", a incheiat martorul. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum au ajuns două spitale Covid, pentru care s-au plătit 14 milioane de euro, să stea închise în plină criză
BRAT
Modifică setările cookies