"In jungla poate fi un singur rege!" FABULOS! Khabib si-a provocat deja urmatorul adversar! Poate fi o noua lupta de 1 MILIARD!
Luni 15 Octombrie 2018, 11:28

"In jungla poate fi un singur rege!" FABULOS! Khabib si-a provocat deja urmatorul adversar! Poate fi o noua lupta de 1 MILIARD!

Khabib, noul rege din UFC, vrea se bata in ring cu Floyd Mayweather!

Khabib Nurmagomedov i-a luat coroana din UFC lui McGregor si acum e hotarat sa obtina ceea ce nu a putut irlandezul, o victorie de rasunet intr-un meci demonstrativ de box cu Floyd Mayweather!

"Haide, Floyd, trebuie sa ne luptam acum! 50-0 vs 27-0, doi baieti care nu au pierdut niciodata! Haide, de ce nu? In jungla poate fi un singur rege, doar un singur rege! Normal, eu sunt acel rege. Mayweather n-a reusit sa-l puna pe McGregor la podea asa usor cum am facut-o eu", a fost mesajul lui Khabib.

Mayweather l-a criticat pe Khabib pentru ca a sarit in tribuna si s-a luptat cu staff-ul lui McGregor. "Nu il cunosc pe tipul care s-a luptat cu McGregor, dar stiu ca e neinvins. McGregor e un luptator puternic, dar adversarul sau a sarit din ring si s-a luptat cu oamenii din tribune, foarte neprofesionist. O sa primeasca o amenda uriasa. Sunt convins de asta, la lupta mea cu Zab Judah a fost un meleu in ring si a fost o amenda incredibila, o suma cu sapte cifre", a spus Mayweather.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
Primele efecte ale valului de aer polar: ninsori și temperaturi mai mici cu 10 grade. Situația se va înrăutăți