VIDEO EXCLUSIV Reacție dură a Anei-Maria Brânză după dezvăluirile făcute de Sorana Cîrstea: „Am aflat de ce nu am avut un sponsor toată viața!” 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 13:53
Data actualizarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 13:55

Dezvăluirile făcute de Sorana Cîrstea au pus pe jar lumea sportului. 

Sorana Cîrstea (32 ani, 38 WTA) a dezvăluit, în cadrul unui podcast la care a fost invitată, ce i s-a transmis din partea unui sponsor, în urmă cu mai mulți ani, legat de aspectul fizic. Tenismena a declarat că i s-a transmis că aspectul fizic este mai important decât poziția de lider mondial dacă aspectul nu este la fel de plăcut. 

Ana-Maria Brânză, reacție dură în urma dezvăluirilor făcute de Sorana 

Invitată în platoul emisiunii „Ora exactă în sport”, triplă medaliată olimpică și câștigătoare a titlului mondial de două ori și a celui european de șapte ori, Ana-Maria Brânză, a comentat declarațiile făcute de Sorana Cîrstea, având o reacție acidă, în legătură cu cariera sa. 

„Eu am aflat de ce nu am avut un sponsor toată viața. Mulțumesc, totuși, firmei producătoare de echipament tehnic din Ungaria care m-a sponsorizat mulți ani de zile, mai ales că în scrimă nu ni se vedeau nici fețele, adică nu conta neapărat cât de drăguțe eram”, a declarat Ana-Maria Brânză la PRO Arena

Ana-Maria Brânză este unul dintre cei mai de succes sportivi ai României, făcând istorie la scrimă. 23 de medalii a câștigat în total fosta sportivă în cariera impresionantă pe care a avut-o. 

Declarațiile făcute de Sorana Cîrstea

„Îmi aduc aminte când aveam contract cu Adidas. Tot timpul îmi spuneau, având în vedere că arăt binișor pentru o sportivă, că ’Mai degrabă arăți bine și ești în top 20, decât să nu arăți bine și să fii numărul 1’.

Când ești în top 20, oricum ești văzută, ești sus și stă lumea la fiecare turneu. Așa că îmi spuneau: ’Mai bine ești frumușică și în top 20, decât mai puțin frumoasă și numărul 1’.

Vă dați seama, au și ei cotele lor, e o piață”, a spus Sorana Cîrstea în cadrul podcastului "La Fileu".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!