Sporturi

Reacția lui Badr Hari după unul dintre cele mai neașteptate KO-uri din carieră! Ce a spus marocanul 

Badr Hari l-a întâlnit pe Arkadiusz Wrzosek în gala Glory care s-a desfășurat în weekend. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 11:31
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 11:33

Luptătorul marocan a fost făcut KO de polonezul care face parte din ultrașii Legiei Varșovia, fiind și una dintre cele mai neașteptate înfrângeri din carieră, pentru modul în care a primit KO-ul.  

Deși l-a pus pe polonez la podea de două ori, Badr a fost doborât de lovitura de picior a lui Wrzosek, care a încercat să scape de presiunea sufocantă pe care marocanul o punea. Totul a ținut de neatenția lui Hari, care nu se aștepta la lovitura polonezului. 

  • Reacția lui Badr Hari după unul dintre cele mai neașteptate KO-uri din carieră! Ce a spus marocanul

Badr Hari vrea revanșa 
 

Imediat după meci, marocanul a postat un mesaj pe contul său de Instagram, acolo unde s-a arătat dezamăgit de înfrângerea suferită. Cu toate astea, Badr a anunțat că vrea revanșa. 

„Sunteți dezamăgiți. Sunt și eu dezamăgit. Rezultatul nu este bun. Este greu să văd partea pozitivă a acestei lupte. Însă...trebuie să vă spun că m-am simțit puternic și pregătit ieri. Trebuie să vă spun că nu am simțit durere nici măcar o secundă înainte de această răsturnare de situație. 

Lovesc ca Badr Hari. Am simțit din nou împlinirea. Rezultatul este frustrant, însă modul în care am evoluat este încurajant. Sunt pe drumul cel bun...și nu mă voi opri până când nu îi înving pe toți din categorie. Prima dată, să începem cu o revanșă. 

Mi-ar plăcea să vă mulțumesc pentru sprijinul mare. Vă iubesc. Vă voi face mândri, promit”, a scris Badr Hari pe Instagram. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies