L-a DISTRUS pe Badr Hari si acum ar putea avea probleme. Se cere rejudecarea lui Benny

L-a DISTRUS pe Badr Hari si acum ar putea avea probleme. Se cere rejudecarea lui Benny

Trei judecatoare de la Inalta Curte de Casatie sunt acuzate ca l-ar fi favorizat pe Benny Adegbuyi intr-un dosar din 2009.

Un incident in care a fost implicat campionul de kickboxing Benny Adegbuyi a ajuns din nou subiect de discutie, la aproape 12 ani de cand s-a petrecut. In vara lui 2009, intr-un club de noapte din Cimpeni, judetul Alba, a avut loc o altercatie in care a fost implicat si Benny Adegbuyi.

Atunci, Benny si alti trei prieteni de-ai sai au fost acuzati ca l-ar fi batut pe bodyguardul Ioan Vasile Pui.

Benny a fost anchetat si trimis in judecata pentru tentativa de omor, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, si condamnat la sapte ani si sase luni de inchisoare pentru primul capat de acuzare, si la doi, pentru celelalte. Ulterior, in 2013, Benny Adegbuyi a fost absolvit de orice vina printr-o decizie data de Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa consultarea probelor.

La 8 ani distanta de la decizia definitiva, e solicitata redeschiderea dosarului si rejudecarea lui. Gandul.ro a publicat o plangere facuta de bodyguard-ul Ioan Vasile Pui catre Sectia pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie si ii acuza pe judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie ca l-au favorizat pe kickboxer, cu ajutorul unor declaratii falsificate si interpretate in mod gresit.

Bodyguard-ul sustine ca a ramas cu un handicap grav in urma bataii primite si nu a mai putut munci, fiind somer in prezent.

"Cu titlu prealabil, mentionam ca doamnele judecatoare din dosarul 4798/107/2009 au favorizat pe infractorul Adegbuyi, achitandu-l si manipuland probele din dosarul penal, care erau clare si evidente, ca Benjamin Aedgbuyi m-a mutilat pe viata.

Solicit ca Procurorul General sa trimita cauza aceasta la rejudecare. Aici sunt fapte grave de coruptie si infractiuni in justitie", se arata in plangerea trimisa de Ioan Vasile Pui, facuta publica de Gandul.ro.

Ioan Vasile Pui a incercat in vara lui 2009 sa aplaneze un conflict, declansat in club, in jurul orei 3:00, insa a primit un pumn in figura care l-a lasat aproape inconstient. Bodyguard-ul s-a dus atunci la toaleta pentru a se spala de sange, insa ar fi fost si acolo urmarit si lovit.

Cazul revine in actualutate imediat dupa ce Benny Adegbuyi a reusit cea mai importanta victorie a carierei. Luptatorul roman l-a invins prin knockout pe celebrul Badr Hari si a devenit pretendent la titlul mondial in kickboxing.

Daniel Ghita e cel care a insistat in mai multe postari facute in social media pe cazul Ioan Vasile Pui, despre care a scris in repetate randuri, acuzandu-l pe Benny ca l-ar fi agresat pe bodyguard. Afirmatiile lui Ghita nu sunt insa sustinute de probleme existente in dosar.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bogdan Micu, părintele aplicației ”Inspectorul Pădurii”, dezvăluie de ce nu se mai implică în voluntariat pentru Guvern
BRAT

Modifică setările cookies