EXCLUSIV Frumoasa luptătoare Diana Belbiță, mesaj emoționant pentru români de 1 decembrie! + Sacrificiul imens făcut de sportivă

Diana Belbita lupte MMA UFC Sporturi
Kadi Bulgakov
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 09:20
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 12:27

Diana Belbiță (25 de ani) scria istorie pentru România în vara acestui an, reușind să obțină prima victorie feminină a țării noastre în UFC.

Românca s-a impus la puncte în fața americancei Hannah Goldy, prin decizie unanimă a arbitrilor, 30-27. A fost al doilea succes „tricolor” în UFC din ultima lună după cel înregistrat în iunie de Nicolae Negumereanu.

Acum, frumoasa luptătoare se află în Canada, acolo unde se pregătește serios pentru următoarea luptă. Diana a dezvăluit pentru sport.ro ce planuri de viitor are și sacrificiul pe care e nevoită să-l facă pentru a atinge cel mai înalt nivel de pregătire.

„După ultima victorie pe care am obținut-o în iulie împotriva sportivei americane Hannah Goldy, UFC a cerut semnarea unui nou contract pentru mai multe lupte.

În ceea ce privește anul 2022, va fi un continuu training camp pentru mine deoarece plănuiesc să fac cât mai multe lupte. Evident că asta înseamnă sacrificii, iar în cazul meu, înseamnă să nu îmi pot vizita familia în următorul an, chiar și mai mult.

Despre următoarea luptă

Evident că un nou contract vine și cu o nouă luptă, pe care UFC o va anunța la momentul potrivit. Până atunci, datoria mea este să evoluez cât mai mult din punct de vedere sportiv și să fac din nou o surpriză plăcută obâținând o nouă victorie”, ne-a spus Diana.

Luptătoarea a dorit să le transmită un mesaj de bine tuturor românilor, care astăzi sărbătoresc ziua națională.

„Îmi doresc ca romanii să fie uniți, să se susțină între ei și, cel mai important, să se respecte unii pe alții. Trăim timpuri ciudate, iar acum, mai mult ca oricând, avem nevoie unii de alții.

În ciuda a tot ceea ce s-a spus și se va spune despre mine, eu voi reprezenta în continuare România la cel mai înalt nivel și o voi face cu aceeași ambiție și dăruire ca și până acum.

De 1 Decembrie le doresc un sincer "LA MULȚI ANI!" tuturor românilor din orice colț al lumii”- Diana Belbiță.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!