Sporturi

Fotbalist american, arestat după ce a ieșit dezbrăcat pe stradă și a atacat violent un polițist!

Apărătorul de la Cleveland Browns a fost protagonistul unui incident șocant.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 11:12
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 11:31

Malik McDowell (25 ani), care evoluează ca defensive tackle în NFL, Cleveland Browns, a fost arestat în localitatea Deerfield Beach, la 25 de minute nord de Fort Lauderdale, statul american Florida. 

A placat un polițist, iar colegii acestuia au folosit șocul electric

Sportivul părea sub influența unor substanțe interzise și mergea dezbrăcat pe mijlocul străzii, atunci când a fost interpelat de un echipaj de poliție, care primise un apel care anunța un bărbat în pielea goală, aflat în interiorul unui centru studențesc. 

McDowell l-a atacat violent pe unul dintre ofițeri, fugind în viteză către el și placându-l cu pumnii strânși, ulterior fiind cu greu prins de echipajele sosite la fața locului, abia după ce a fost urmărit și a fost folosit șocul electric din dotarea polițiștilor. După ce a fost imobilizat și încătușat, el a fost pus pe o targă pentru a fi dus la spital, dar și-a continuat comportamentul ciudat, repetând fraze fără coerență și zâmbind polițiștilor din jurul său, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

McDowell este recidivist și va merge din nou la închisoare

Avocatul său a declarat că "cineva i-a pus o substabnță în băutură sau i-a dat ceva de care nu a fost conștient, ceea ce explică comportamentul său bizar". McDowell are 199cm înălțime și 135 kg și a mai avut probleme cu legea în SUA.

Cel mai probabil, el va primi o sentință de închisoare cu executare, pentru ultrajul contra bunelor moravuri, ultraj asupra unui polițist și vătămare corporală. În 2017, el a fost arestat pentru conducerea sub influența băuturilor alccolice (DUI) în Michigan și pentru deranjarea ordinii publice în Atlanta (Georgia), după ce a făcut scandal într-un club de noapte. 

În 2019, a fost din nou arestat pentru că a condus mașina intoxicat și a petrecut 66 de zile în închisoare. În același an, a fost încarcerat după ce s-a opus cu violență arestării, atacând un polițist care l-a oprit pentru că mașina sa circula haotic pe șosea, incident pentru care a primit 11 luni de închisoare.    

Nu a jucat niciun meci pentru Seahawks, din cauza unui accident cu ATV-ul 

Nativ din Detroit, el a jucat la Michigan State University și a fost draftat, în 2017, de Seattle Seahawks, pentru care a fost legitimat un sezon, fără să joace vreun meci, după un accident suferit în timp ce se plimba cu ATV-ul. La Cleveland Browns a ajuns în 2021 și își termină contractul în 2022. În acest sezon, el a jucat în 15 meciuri ale celor de la Browns. 

Sursa foto - South Florida Sun-Sentinel

Modifică setările cookies