Sporturi

Un jucator de fotbal american a repetat de 29 de ori aceeasi fraza intr-o conferinta de presa! Ce le-a spus jurnalistilor

Purtând ochelari de soare si zâmbind, Lynch, in vârsta de 28 de ani, s-a prezentat in fata a 200 de jurnalisti, fara a ascunde faptul ca nu-i face deloc placere sa participe la conferinta de presa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Ianuarie 2015, 11:40
Data actualizarii: Miercuri 28 Ianuarie 2015, 11:42

Marshawn Lynch, jucator al echipei Seattle Seahawks, a repetat o fraza de 29 de ori intr-o conferinta de presa sustinuta inaintea editiei din acest an a Super Bowl, finala Ligii nationale de fotbal american (NFL), informeaza AFP.

"Sunt aici doar pentru a nu fi amendat", asa a raspuns Lynch la fiecare intrebare care i-a fost adresata la conferinta de presa la care jucatorii sunt obligati sa participe inainte de finala Super Bowl.


"Când incepe conferinta de presa? Ah, a inceput deja? Vreau sa spun ca sunt aici doar pentru a nu fi amendat", a inceput el. Iar apoi a repetat ultima fraza ca raspuns la fiecare intrebare, iar dupa cele cinci minute de prezenta impuse de NFL a spus: "OK, s-a terminat".

Potrivit regulamentului NFL, Lynch ar fi fost amendat cu 500.0000 de dolari daca nu participa la aceasta conferinta. El a fost deja amendat cu 50.000 de dolari in cursul sezonului pentru ca nu a raspuns la intrebarile jurnalistilor dupa un meci. Inainte de Super Bowl 2013, câstigat anul trecut de Seattle, Lynch a sustinut o conferinta de presa cu raspunsuri laconice.

Lynch este un jucator controversat in NFL: el a fost amendat si cu 11.500 de dolari pentru un gest obscen la finala conferintei câstigata de Seattle in fata echipei Green Bay (28-22, dupa prelungiri). Finala NFL, Super Bowl, dintre echipele Seattle Seahawks si New England Patriots are loc duminica, la Phoenix.

Modifică setările cookies