"Cum sa faca asta? Ce jucator face asa ceva?" Reactie dura a lui Rednic! Florinel Coman, pus la zid de antrenorul lui Dinamo

Autor: Sport.ro
Vineri 26 Aprilie 2019, 17:38

	"Cum sa faca asta? Ce jucator face asa ceva?" Reactie dura a lui Rednic! Florinel Coman, pus la zid de antrenorul lui Dinamo

Mircea Rednic a reactionat dupa scandalul de la FCSB cu sms-ul trimis de Becali care a ajuns la Florinel Coman.

Desi Gigi Becali a negat scandalul ce l-a avut in prim-plan pe Florinel Coman dupa partida cu Viitorul, explicatia acestuia nu a fost una chiar credibila.

Antrenorul celor de la Dinamo, Mircea Rednic, a criticat dur situatia. Nu faptul ca Becali a trimis mesaj catre banca l-a deranjat pe Rednic, ci faptul ca Florinel Coman i-ar fi trimis mesajul lui Becali dupa ce a fost schimbat, cerand explicatii.

"Asa ceva nu exista, ca jucator sa stai sa dai mesaje patronului sa intrebi de ce te-a schimbat? Cum sa certe un jucator patronul? Mai sunt alti oameni pana la patron. La un club serios nu poti sa dai asa de patron, dar la noi se poate” a spus Mircea Rednic in conferinta de presa.

Scandalul schimbarii

Situatie tragi-comica la FCSB la partida cu Viitorul, povestita de Gazeta. Gigi Becali i-a trimis din greseala lui Florinel Coman un SMS prin care ii cerea lui Mihai Teja sa faca o schimbare. Coman se afla in vestiar, nervos dupa ce a fost schimbat in startul reprizei secunde.

Coman a incercat sa-l sune pe Becali, acesta nu i-a raspuns, insa la cateva minute distanta a venit mesaj cu schimbarea dorita, Roman in locul lui Man.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies