"Cristiano Ronaldo a fost cel care te-a convins sa vii la Juventus?" Raspunsul dat de De Ligt la prezentarea oficiala! Are duel saptamana viitoare cu Puscas!

"Cristiano Ronaldo a fost cel care te-a convins sa vii la Juventus?" Raspunsul dat de De Ligt la prezentarea oficiala! Are duel saptamana viitoare cu Puscas!

Din articol

Matthijs De Ligt a fost prezentat oficial la Juventus dupa transferul pentru 75 de milioane de euro.

De Ligt este noul jucator al lui Juventus si poate deveni cel mai scump fundas din istoria fotbalului! Daca vor fi activate clauzele din contract, suma platita de Juve pentru fundasul de 19 ani va ajunge de aproape 90 de milioane, depasind recordul lui Virgil Van Dijk.

La prezentarea oficiala la Juventus, De Ligt a fost intrebat despre influenta lui Cristiano Ronaldo in alegerea pe care a facut-o. De Ligt a fost dorit de Barcelona, Bayern, Liverpool sau Manchester United, insa a ales-o pe Juventus. Ronaldo i-a spus lui De Ligt sa o aleaga pe Juventus dupa finala UEFA Nations League, chiar pe teren.

"Este un pas mare, in afara tarii, am fost onorat de cum m-au primit fanii lui Juventus si sper sa le ofer multe inapoi. Dupa finala Nations League eram deja sigur ca vreau sa merg la Juventus, dar a fost un compliment urias cand Cristiano mi-a spus sa vin aici, insa nu a facut vreo diferenta.

Trebuie sa ma obisnuiesc cu o noua cultura sportiva aici si un nou mediu si sper sa dau tot ce-i mai bun" a declarat De Ligt.
 

 

Duel cu Puscas

 

De Ligt se afla in lotul lui Juventus pentru cantonamentul din Asia si are sanse mari sa se dueleze cu George Puscas! Juve si Inter se vor intalni intr-un amical de lux pe Stadionul Olimpic din Nanjing, miercurea viitoare.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies