EA Sports eFootball PES 2020 FIFA 20 juventus Konami Sporturi

Dezastru pentru EA Sports dupa anuntul ca Juventus NU va fi in FIFA 20! Suma ametitoare pe care au pierdut-o peste noapte

Daca Juventus nu va fi disponibila in FIFA 20, Liga 1 isi va face debutul!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Iulie 2019, 13:49
Data actualizarii: Miercuri 17 Iulie 2019, 13:52

Una dintre cele mai neasteptate lovituri pentru gameri a venit saptamana aceasta dupa ce Konami a anuntat parteneriatul oficial cu campioana Italiei, Juventus Torino. La putin timp distanta a venit marele soc: EA Sports a anuntat oficial ca Juventus se va numi Piemonte Calcio in FIFA 20!

Lovitura primita de EA Sports s-a vazut imediat, compania americana avand o scadere semnificativa: 3.28% a fost caderea la bursa! Evaluata la 22.76 miliarde de lire sterline pe 15 iulie, compania a avut o scadere de 660 de milioane de lire sterline in doar cateva ore dupa acest anunt!

Franciza FIFA este una dintre cele mai de succes pentru companie, alaturi de The Sims si Battlefield. Cei de la CNBC au dezvaluit in luna mai ca cele 3 sunt responsabile pentru 14% din veniturile nete totale ale companiei!

In urma anuntului facut de Konami, numele echipei, stadionul Allianz Arena si stema clubului vor fi exclusive pentru eFootball PES 2020.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies