VIDEO EXCLUSIV Cătălin Zmărăndescu: "Eram un Bad Boy!" Cum a reacționat când a văzut în direct imagini de la Stadionul Steaua 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 13:12
Data actualizarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 13:24

Arena SPORT.RO e în fiecare joi, de la 9:00, pe VOYO și Sport.ro. 

  • Zmărăndescu, fost sportiv practicant de lupte și wu-shu, a fost invitatul lui Cătălin Oprișan, la Arena SPORT.RO. 

Considerat unul dintre pionierii sporturilor de contact din România la finele anilor '90 și începutul anilor 2000, Cătălin Zmărăndescu (50 de ani) a vorbit la Arena SPORT.RO despre câteva momente de referință ale carierei, dar și despre relația cu Gigi Becali. Mult timp Zmărăndescu i-a fost gardă de corp lui Gigi Becali, unul dintre cei mai bogați oameni din România, apoi a intervenit o ruptură între cei doi. Evenimenele sunt arhicunoscute. 

Cătălin Zmărăndescu: "Țineam prima pagină a ziarelor din toate punctele de vedere: și cu bune, și cu rele"

"Țineam prima pagină a ziarelor din toate punctele de vedere: și cu bune, și cu rele. Am fost un 'Bad Boy' pentru România, lucruri de care nu sunt mâandru acum, dar pe de altă parte nu neg că și datorită mie sporturile de contact s-au dezvoltat în România. E lucru de care sunt mândru, e un lucru plăcut", a spus Cătălin Zmărăndescu, la Arena SPORT.RO, emisiune difuzată de VOYO și Sport.ro. 

Imediat după ce și-a pus eticheta și a subliniat de ce este mândru, fostul luptător a avut surpriza în emisiune de a vedea pe ecranul imens imagini de la sala de sport pe care o avea la Stadionul Steaua în prima parte a anilor 2000. Zmărăndescu era garda de corp a patronului echipei Steaua, actuala FCSB, Gigi Becali, dar preda și cursuri de arte marțiale într-o sală de la tribuna oficială a arenei din Ghencea. 

Cătălin Zmărăndescu: "Aveam două spații mari la Stadionul Steaua. 200 de sportivi veneau constant la antrenamente"

"La etajul al treilea, la tribuna oficială de la stadionul Steaua, erau practic două spații mari. Aveam foarte mulți sportivi, 200 de sportivi care veneau constant în 2004-2005-2006", a continuat fostul luptător. Oprișan a intervenit: "Duduia tavanul când mergeam la conferințele de presă de prezentare a noilor transferuri!". 

"Eee, duduia! Jucam șah (n.r.: în glumă), era club de sporturi de contact. Totuși eram la început, aveam impresia că știm totul. După atâția ani de zile îți dai seamna că nu știi niciodată de ajuns", a mai spus Zmărăndescu, la Arena SPORT.RO. 

  • Arena Sport.ro e în fiecare joi, de la 9:00, pe VOYO și Sport.ro. 
  • Cătălin Oprișan i-a avut invitați până acum pe Ciprian Marica, Victor Pițurcă, Elisabeta Lipă, Virgil Ianțu, Răzvan Raț și Cătălin Zmărăndescu.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!