VIDEO EXCLUSIV Cătălin Zmărăndescu dezvăluie, după 16 ani: ”Atunci a fost prima mea mare ruptură de domnul Becali”

Catalin Zmarandescu Gigi Becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Noiembrie 2023, 22:23
Data actualizarii: Sambata 25 Noiembrie 2023, 22:07

Cătălin Zmărăndescu (50 de ani) a fost invitatul lui Cătălin Oprișan la emisiunea ”Arena Sport.ro”, care poate fi urmărită în fiecare joi, de la ora 9:00, pe VOYO și Sport.ro.

Fostul luptător profesionist a fost bodyguardul lui Gigi Becali la începutul anilor 2000 și a povestit când a aprăut prima ”ruptură” dintre el și patronul celor de la FCSB.

S-a întâmplat în 2006, înainte de meciul retur dintre Betis Sevilla și FCSB, din optimile Cupei UEFA

Alături de patronul echipei, Cătălin Zmărăndescu a fost rapid observat de fani cu câteva minute înainte de startul partidei, iar aceștia i-au scandat numele, lucru care l-a deranjat pe Gigi Becali, lasă de înțeles fostul luptător.

Cătălin Zmărăndescu: ”Atunci a fost prima mea mare ruptură de domnul Becali”

„Sevilla! Când un stadion striga după mine, eu în spatele domnului Becali. Mișto! Mișto! Păi și atunci cum să nu te ia, mă, capul să faci nebunii la un moment dat? Când tu, un copil amărât sărac, cu doi părinți care aveau salarii normale, brutari. Ce să ceri de la un copil care nu știa mare lucru și... datorită lui, datorită sportului, s-a trezit pe culmi, a ajuns acolo unde a ajuns și... e o senzație! O să-ți spun un secret pe care nu-l știi, pun pariu că nu-l știi. În acel moment a fost prima mea mare ruptură de domnul Becali. 

Aia a fost ultima noastră ieșire serioasă undeva, din acel moment mi-a zis să nu mai stau niciodată în spatele lui. După atâția ani mi-am dat seama că avea dreptate, el era patronul, el plătea, eu trebuia să-mi văd de treaba mea. M-au văzut românii în Spania, ce să le zic? Nu mă chemați la poze? Nu-mi strigați numele? Ăla a fost ultimul meci pe care l-am prins eu cu Steaua în Spania”, a spus Cătălin Zmărăndescu, la emisiunea Arena Sport.ro.

Momentul care i-a schimbat viața lui Cătălin Zmărăndescu 

Anul trecut, Zmărăndescu a vorbit și despre episodul din 2009, care i-a schimbat complet viața, după ce mașina lui Gigi Becali a fost furată de niște hoți. Deși i-a prins pe cei care au plecat cu bolidul finanțatorului, Zmărăndescu a fost băgat în arest timp de 29 de zile, iar apoi s-a ales cu trei ani de închisoare cu suspendare. 

„Eu am primit de la Dumnezeu o pălmuță pentru tot ceea ce făceam eu atunci! Libertatea e mai scumpă decât orice. 

Când nu mai ai libertate, e foarte rău. Am învățat un lucru. În viața asta, fiecare dintre noi merităm a doua șansă. Una e când o accepți cu umilință și îndrepți ceva, alta când consideri că ți se cuvine și nu înveți nimic! Eu am primit a doua șansă, în ordinea asta: Nicu Gheară, Luiza Zmărăndescu, soția mea, oamenii ăștia mi-au schimbat destinul”, a spus Zmărăndescu, la podcastul lui Damian Drăghici.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!