GALERIE FOTO Transformare incredibilă a Alexandrei, fata lui Cătălin Zmărăndescu! Întoarce toate privirile în sala de sport 

Alexandra Zmarandescu Catalin Zmarandescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Decembrie 2023, 11:39
Data actualizarii: Vineri 22 Decembrie 2023, 11:41

Cătălin Zmărăndescu (50 ani) are patru copii, doi din prima căsnicie și doi din actuala. 

Alexandra și Mihai sunt copiii lui Cătălin Zmărăndescu din prima căsnicie. Fostul luptător nu a avut o relație bună cu cei doi, însă recent a reușit să îngroape securea războiului cu Mihai, după un schimb dur de replici în spațiul public, pe care l-au avut de-a lungul timpului. 

Cătălin și Mihai au apărut împreună, când fostul kickboxer a avut ocazia de a-și cunoaște nepotul. Mai mult, Mihai a recunoscut că deși nu are încă o relație bună cu tatăl său, cei doi muncesc pentru a o imbunătăți. Nu același lucru se poate spune însă despre fata cea mare, Alexandra. 

Cum arată Alexandra Zmărăndescu 

Alexandra Zmărăndescu s-a distanțat și ea de tatăl său, cei doi nevorbindu-și. Tânăra s-a remarcat prin look-uri extravagante pe care le-a afișat de-a lungul anilor, însă recent a trecut printr-o transformare surrpinzătoare. 

Alexandra este instructor personal de fitness, după cum se arată pe profilul său de Instagram. Tânăra s-a filmat și pozat în sală, iar forma sa fizică este una de invidiat. Plină de mușchi și tonifiată, Alexandra muncește din greu pentru a-și întreține corpul. 

Vorbind despre relația cu tatăl său, Alexandra Zmărăndescu nu a spus nimic rău, însă a oferit o explicație, într-un interviu acordat în urmă cu un an. 

„L-am iubit extrem de mult, a însemnat totul pentru mine, până în momentul în care el nu mi-a mai dat voie să fac asta. Au fost multe momente în care mi-a lipsit, dar Doamne Ajută, am trecut peste.

Dacă eu cred că astăzi aș fi fost mai puternică avându-l pe el alături, eu sunt conștientă de greutatea numelui pe care îl port, dar în egală măsură cred foarte tare în individualism, nu cred că aș fi fost mai puternică dacă l-aș fi avut alături.

Consider că lipsa lui m-a făcut omul de astăzi, nu pot spune neapărat că este un lucru rău”, a declarat în urmă cu un an Alexandra Zmărăndescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!