Carlo Ancelotti are ”pe masă” o ofertă din Premier League

Carlo Ancelotti Manchester United Real Madrid Anglia Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 13:05
Data actualizarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 13:05

Carlo Ancelotti (64 de ani) va intra în ultimele luni de contract cu Real Madrid, club pe care-l conduce din vara anului 2021.

Chiar dacă s-a spus că va prelua naționala Braziliei din vară, așa cum a spus și președintele Federației Braziliene de Fotbal, în ultima perioadă s-a zvonit că Real Madrid ar vrea să îi ofere o nouă înțelegere galonatului antrenor italian.

Carlo Ancelotti a primit o ofertă din Premier League

În tot acest timp, Carlo Ancelotti ar avea ”pe masă” și o altă variantă. Potrivit jurnalistei Arancha Rodríguez, tehnicianul a fost ofertat din Premier League, de Manchester United, unde antrenor este Erik ten Hag, care a fost contestat în ultima perioadă din cauza rezultatelor slabe ale echipei.

Vestea vine după ce Manchester United a câștigat ultimele trei meciuri din Premier League, iar acum este pe locul șase, cu 24 de puncte.

Pentru Ancelotti nu ar fi prima experiență în Premier League. A mai antrenat Chelsea în perioada 2009-2011, reușind să câștige și un titlu, dar și Everton, unde a fost antrenor în perioada 2019-2021. De acolo a revenit la Real Madrid.

Carlo Ancelotti: ”Înțelegerea cu Brazilia? Doar zvonuri”

„Înțelegerea cu Brazilia? Sunt doar zvonuri... Mă simt foarte bine la Real acum, având în vedere cum arată lucrurile. Am început sezonul într-o manieră excelentă și continuăm la același nivel”, spunea Ancelotti, în luna octombrie.

De-a lungul carierei sale de antrenor, Ancelotti a mai stat pe banca tehnică a celor de la Reggiana, Parma, Juventus, AC Milan, Chelsea, Paris Saint-Germain, Byern Munchen, Napoli, Everton și Real Madrid.

În antrenorat, „Don Carlo” s-a lansat ca secundul lui Arrigo Sacchi la naționala Italiei, în perioada iulie 1992 - iunie 1995

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!