Joan Laporta Barcelona Granada la liga Spania

Ziua în care Laporta s-a dus în vestiarul Barcelonei și a avut un singur mesaj pentru jucători: „M-ați dezamăgit!”

Presa din Spania dezvăluie un moment mai puțin plăcut petrecut în vestiarul catalanilor. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 17:09
Data actualizarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 17:11

Barcelona avea oportunitatea să treacă pe primul loc în ultimele etape din La Liga. Catalanii veneau după o serie de 17 meciuri în care au reușit să câștige 15, să facă o remiză și au suferit și o înfrângere cu Real Madrid. 

Echipa lui Koeman era favorită la titlu, iar meciul cu Granada era decisiv. Barcelona intra cu avantaj la pauză, după golul lui Messi, însă repriza secundă a fost un real fiasco, iar două erori în defensivă a dus la înfrângerea catalanilor și la distanțarea de titlu.

  • Joan Laporta

Laporta: „M-ați dezamăgit!”

În acel moment, președintele Joan Laporta a avut o ieșire nervoasă, informează Marca. Sursa citată anunță că imediat după finalul meciului de pe Camp Nou, oficialul clubului a început să țipe împotriva jucătorilor când a rămas înconjurat doar de apropiații săi. Furia lui era extrem de mare, astfel că a decis să coboare în vestiar. 

Nervos, Laporta a intrat în vestiar și s-a adresat jucătorilor, lucru pe care ar fi trebuit să îl facă antrenorul: „M-ați dezamăgit. Nu se poate să faceți cadou așa campionatul!” 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies