Joan Laporta Barcelona Granada la liga Spania Joan Laporta

Ziua în care Laporta s-a dus în vestiarul Barcelonei și a avut un singur mesaj pentru jucători: „M-ați dezamăgit!”

Presa din Spania dezvăluie un moment mai puțin plăcut petrecut în vestiarul catalanilor. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 17:09
Data actualizarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 17:11

Barcelona avea oportunitatea să treacă pe primul loc în ultimele etape din La Liga. Catalanii veneau după o serie de 17 meciuri în care au reușit să câștige 15, să facă o remiză și au suferit și o înfrângere cu Real Madrid. 

Echipa lui Koeman era favorită la titlu, iar meciul cu Granada era decisiv. Barcelona intra cu avantaj la pauză, după golul lui Messi, însă repriza secundă a fost un real fiasco, iar două erori în defensivă a dus la înfrângerea catalanilor și la distanțarea de titlu.

  • Joan Laporta

Laporta: „M-ați dezamăgit!”

În acel moment, președintele Joan Laporta a avut o ieșire nervoasă, informează Marca. Sursa citată anunță că imediat după finalul meciului de pe Camp Nou, oficialul clubului a început să țipe împotriva jucătorilor când a rămas înconjurat doar de apropiații săi. Furia lui era extrem de mare, astfel că a decis să coboare în vestiar. 

Nervos, Laporta a intrat în vestiar și s-a adresat jucătorilor, lucru pe care ar fi trebuit să îl facă antrenorul: „M-ați dezamăgit. Nu se poate să faceți cadou așa campionatul!” 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!