Pedri Barcelona Spania

Pedri va avea o clauză de reziliere imensă în noul contract cu Barcelona

Barcelona nu vrea să-l piardă pe Pedri, mijlocașul intrat în ultimul an de contract cu gruparea catalană, și a demarat negocierile pentru prelungirea înțelegerii.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 19:16
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 19:20

Catalanii vor să-l convingă pe mijlocașul iberic să semneze un nou contract, valabil pe cinci sezoane, iar negocierile au ajuns în ”stadiul final”. Evident, Pedri ar urma să primească un salariu mai mare, notează jurnalistul Nicolo Schira.

”Piesa de rezistență” a noii înțelegeri ar fi clauza imensă de reziliere pe care Pedri o va avea, cuprinsă între 400 și 500 de milioane de euro.

Pedri, ”puștiul-minune” al Barcelonei

 

Numele tânărului mijlocaș de doar 18 ani a fost pe buzele tuturor în sezonul trecut. Pedri a debutat în sezonul trecut în tricoul catalanilor, pe 27 septembrie, iar de atunci a bifat 73 de meciuri în tot sezonul, atât pentru echipa de club, cât și pentru națională. 

Mijlocașul a fost folosit la Euro 2020, dar și la Jocurile Olimpice, devenind jucătorul din Europa cu cele mai multe meciuri jucate în această perioadă. În noul sezon, tânărul fotbalist a jucat deja 3 meciuri în tricoul Barcelonei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!