Ultimatum pentru Dembele la Barcelona! Șefii catalanilor i-au pus termen pentru a semna prelungirea 

Ousmane Dembele Barcelona la liga Spania
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 16:08
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 16:12

Barcelona poate să rămână fără unul dintre cele mai scumpe transferuri. 

Catalanii îl pot pierde pe gratis pe Ousmane Dembele, jucătorul adus în 2017 în schimbul sumei de 135 de milioane de euro. Atacantul francez intră în ultimele luni de contract, iar până în prezent nu a fost de acord cu propunerile primite din partea conducătorilor de pe Camp Nou. 

Problemele financiare de la Barcelona nu le permit șefilor să îl piardă pe gratis, astfel că i-au dat un ultimatum campionului mondial, care a petrecut mai mult timp accidentat decât pe teren în cei 4 ani. Fotbalistul le-a comunicat oficialilor clubului că își dorește să rămână, însă în momentul negocierilor nu s-a putut ajunge la un acord. 

Barcelona va trimite o ultimă propunere către Dembele, în speranța că va fi acceptată, informează cotidianul SPORT, iar termenul de răspuns este 31 decembrie. În cazul în care atacantul nu va avea un răspuns, atunci conducerea va căuta să îl transfere în perioade de mercato din iarnă. 

Principalul impediment al negocierilor 

În negocierile cu campionul mondial, principala problemă o reprezintă salariul acestuia. În contextul problemelor financiare, catalanii i-au propus lui Dembele să rămână cu salariul pe care îl are deja, urmând să primească mai mulți bani sub formă de bonusuri, dacă atinge anumite obiective. 

În acest caz, atacantul francez ar deveni cel mai bine plătit jucător al lotului. Cu toate astea, jucătorul are propuneri de la alte cluburi, iar salariile ar fi mult peste ceea ce îi oferă Barcelona. Mai mult decât atât, agentul fotbalistului are pretenții ca fotbalistul să obțină o primă pentru că a rămas liber de contract, dar și un comision, ceea ce ar reprezenta o misiune imposibilă pentru club. 

Agentul jucătorului s-a întâlnit cu multe cluburi de top din Europa, printre care United, Chelsea, Bayern, Tottenham sau Juventus, astfel că Dembele are opțiuni în cazul în care se hotărăște să plece. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!