fc barcelona Ousmane Dembele Spania

FC Barcelona face orice pentru a-l păstra pe Dembele: francezul e dorit în Anglia. Ce propunere i-ar fi oferit catalanii

După o pauză lungă din cauza accidentărilor, Ousmane Dembele începe să își reintre în forma care l-a consacrat

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 18:50
Data actualizarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 18:56

Introdus în cea de-a doua repriză a partidei cu Benfica Lisabona din Liga Campionilor, francezul începe să își revină și să fie reintrodus în angrenajul echipei. 

Noul antrenor al catalanilor îl consideră un om-cheie pentru echipă, iar reintegrarea sa în formație se va face treptat, pentru a nu risca o nouă accidentare.

"Și-a asumat niște riscuri, m-a surprins plăcut. Alții ar fi ales să nu joace. Pe poziția sa, cu multă muncă, poate deveni cel mai bun jucător din lume. Nu am nicio îndoială despre capacitățile sale. Prelungirea contractului reprezintă o prioritate", a declarat Xavi.

Potrivit informațiilor prezentate de jurnalistul Ekrem Konur și ESPN, FC Barcelona i-a propus prelungirea contractului până în iunie 2026, însă nu s-a ajuns încă la o înțelegere. 

Agentul lui Dembele are alte planuri pentru jucător
 

Moussa Sissoko, agentul francezului, ia în considerare un transfer al acestuia în Marea Britanie, motiv pentru care negocierile cu catalanii durează atât de mult. 

Potrivit Mundo Deportivo, Manchester United ar fi interesată de serviciile francezului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!