Spania

"Sunt doi extraterestri, dar sunt complet diferiti!" Care este asemanarea INCREDIBILA dintre Messi si Ronaldo

Unul dintre portughezii de la Barcelona a vorbit despre cei doi mari fotbalisti ai lumii.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Noiembrie 2020, 13:07
Data actualizarii: Vineri 20 Noiembrie 2020, 13:11

Trincao, coechipierul lui Messi pe Camp Nou, a comentat privilegiul de a evolua atat alaturi de superstarul catalanilor, cat si de Cristiano Ronaldo, caruia ii este coleg la echipa nationala a Portugaliei. 

Pus sa aleaga intre cei doi fotbalisti, Trincao a prezentat cea mai importanta asemenare dintre ei, infirmand zvonurile ca Messi si-ar dori sa plece de pe Camp Nou. 

"Cel mai bun lucru pe care il au in comun este ca vor mereu sa castige. Cred ca este cel mai mare avantaj pe care il au si, de asemenea, amandoi sunt mari lideri, ajutandu-si colegii.

Il vad pe Leo calm in vestiar si dorindu-si mereu sa se antreneze, cred ca vom continua sa ne bucuram de el mult timp la Barcelona", a declarat extrema portugheza, potrivit Mundo Deportivo. 

In plus, si fostul fotbalist lusitan, Paulo Futre, a comentat carierele lui Messi si Ronaldo. 

"Sunt doi extraterestri complet diferiti, sunt printre cei mai buni jucatori din istorie. Il iubesc pe Messi, dar Cristiano este compatriotul meu, un animal, un fenomen si ar fi nedrept pentru mine sa spun cine este cel mai bun. Sunt facuti din lucruri mai dure, iar Trincao are privilegiul pe care foarte putini l-au avut, de a juca in compania amandurora", a spus Futre, care a vorbit si despre posibilitatea ca Messi sa se desparta de Barcelona: 

"In calitate de iubitor de fotbal, cand problema faxurilor a aparut, m-am gandit: 'Sper sa mearga la Juve pentru a ne putea bucura de cei doi impreuna'. 

Dar, pentru mine, locul lui Messi este locul in care se afla si unde trebuie sa ajunga este in conducerea acestui club imens, Barcelona.

Modifică setările cookies