Spania

"M-am saturat!" Messi a EXPLODAT din nou dupa declaratiile facute de apropiatii lui Griezmann! Cum a raspuns acuzatiilor aduse 

Leo Messi (33 ani) a comentat cele mai recente declaratii facute de apropiatii lui Antoine Griezmann. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Noiembrie 2020, 21:01
Data actualizarii: Miercuri 18 Noiembrie 2020, 21:33

Starul argentinian nu a mai oferit un interviu de pe 4 septembrie, cand a anuntat ca va continua la Barcelona, insa a ales sa vorbeasca din nou, pentru a raspunde acuzatiilor care i-au fost aduse din partea anturajului lui Griezmann. 

Fostul agent al francezului l-a acuzat pe Messi intr-un interviu pentru France Football de starea in care se afla atacantul in acest moment. 

"Antoine a ajuns la un club cu mari probleme, unde Messi detine controlul absolut. Este imparat si monarh si nu a vazut transferul lui cu ochi buni. Atitudinea lui Messi a fost deplorabila, si s-a simtit asta. Intotdeauna l-am auzit pe Antoine cum spune ca nu are probleme cu Messi, insa niciodata invers. Este regim de teroare. Fie esti cu el, fie impotriva lui", a spus Eric Olhats. 

Vizibil furios, Leo Messi a raspuns declaratiilor in momentul in care a aterizat in Barcelona. Starul se intorcea de la nationala si a oferit un raspuns transant: "M-am saturat sa fiu intotdeauna cel care sta in spatele problemelor de la club!" 

Modifică setările cookies