"Sper sa repete figura in acest sezon!" Primele reactii ale lui Koeman dupa saptamana petrecuta cu Messi la antrenamentele Barcelonei!

"Sper sa repete figura in acest sezon!" Primele reactii ale lui Koeman dupa saptamana petrecuta cu Messi la antrenamentele Barcelonei!

Dupa aproape o saptamana in care Messi a participat la antrenamentele Barcelonei, antrenorul Ronald Koeman a vorbit despre forma in care se afla argentinianul. 

Olandezul a spus ca Messi l-a impresionat inca din primele minute. 

"El este cel mai bun. Messi, in forma sa fizica din prezent, este un jucator foarte important, asa cum a demonstrat-o multi ani. Sper sa poata repeta figura si in acest sezon", a declarat Koeman, potrivit Diario Sport.

Antrenorul Barcelonei a vorbit si despre tinerii fotbalisti din lot, despre care a spus ca s-au acomodat rapid noilor schimbari. 

"Jucatorii lucreaza foarte bine, cu intensitate, si sunt foarte multumit de munca echipei din aceste doua saptamani. Tinerii s-au adaptat foarte bine, la fel si cei sositi dupa transferuri. Avem un grup puternic, fiecare are sansele lui de a juca. Avem o atmosfera fenomenala la antrenamente, tinerii au participat si au dovedit ca sunt calitativi, acum trebuie sa se maturizeze si sa devina mai puternici din punct de vedere fizic."

Ronald Koeman va debuta pe banca Barcelonei in acest weekend, intr-o partida amicala in compania celor de la Nastic. Olandezul si-a propus sa ii foloseasca pe toti fotbalistii din lot pentru a vedea ce lucruri mai sunt de imbunatatit pana la startul oficial al sezonului. 

"Fiecare fotbalist va juca 45 de minute, vom face doua echipe. Voi analiza intensitatea partidei, cum vrem sa jucam mingea, tranzitia jocului, cum vom pune presiune pe rival. Voi urmari ce lucruri sunt de imbunatatit", a conchis Koeman. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies