Criticat si dat ca si PLECAT de la Barcelona, Griezmann vorbeste pentru PRIMA DATA! Ce spune despre relatia cu Messi

Criticat si dat ca si PLECAT de la Barcelona, Griezmann vorbeste pentru PRIMA DATA! Ce spune despre relatia cu Messi

Antoine Griezmann (29 de ani) a fost transferat de Barcelona de la Atletico pentru 120 milioane de euro. 

Antoine Griezmann a fost foarte optimist intr-un interviu dat celor de la RTL, declarand ca dupa un an de adaptare, relatia lui cu Messi se va imbunatati. Francezul a facut o comparatie intre relatia de joc pe care o are cu Mbappe la nationala si cu Messi la club: "La inceput nu reuseam sa ne gasim cu pase si mi-a luat ceva timp sa leg o conexiune de joc. Cu Messi lucrurile vor deveni din ce in ce mai bune. A fost un sezon foarte dificil dar acum o luam de la capat."

Griezmann doreste sa reuseasca la Barcelona in ciuda criticilor si declara hotarat: "Ma simt foarte bine la Barcelona, stiu ca am increderea antrenorului si a clubului. Vreau sa-mi revad colegii de echipa si sa dau totul ca sa obtinem toate trofeele posibile. Se intampla foarte rar ca Barcelona sa termine fara trofee, la fel cum a fost in sezonul trecut."

Griezmann se va prezenta vineri la antrenamentele Barcelonei, Ronald Koeman spunand despre francez ca va fi un jucator cheie in angrenajul echipei. S-a zvonit de asemenea faptul ca Griezmann si Messi au o relatie destul de proasta, asta datorita lipsei de conexiune dintre cei doi. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Impactul devastator al pandemiei asupra economiei. Aproape jumătate de miliard de joburi au dispărut
BRAT