Se face transferul anului? Raheem Sterling a vorbit despre venirea la Real! Ce a spus fotbalistul de 150 de milioane de euro

Se face transferul anului? Raheem Sterling a vorbit despre venirea la Real! Ce a spus fotbalistul de 150 de milioane de euro

Sterling a vorbit despre o eventuala mutare la "galactici".

Florentino Perez vrea sa il aduca la Real Madrid pe Raheem Sterling, in cazul in care transferul lui Mbappe nu se va concretiza.

Sterling a vorbit despre un eventual transfer la clubul din Spania. Fotbalistul si-a aratat aprecierea pentru Real Madrid, dar a spus ca trebuie sa isi onoreze contractul cu Manchester City.

"Real Madrid e un club fantastic, dar eu am contract cu Manchester City. Nu stiu ce va fi in viitor. Sunt deschis la orice provocare, Real e un club urias, dar momentan sunt fericit aici. Nu stiu ce voi face dupa ce imi voi incheia contractul cu Manchester City", a spus Sterling pentru AS.

Impresarul lui Raheem Sterling a declarat zilele trecute ca fotbalistul isi va respecta contractul cu Manchester City chiar si in situatia in care interdictia "cetatenilor" de a juca in Champions League nu va fi ridicata. Jucatorul se afla sub contract cu englezii pana in vara anului 2023.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies