Raheem Sterling a vorbit sincer despre forma sa din ultimul timp: „A fost destul de ușor”

Raheem Sterling Chelsea Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Mai 2023, 21:36
Data actualizarii: Sambata 06 Mai 2023, 21:35

Raheem Sterling (28 de ani) se află la Chelsae din vara lui 2022 și mai are contract cu trupa de pe Stamford Bridge până la finalul sezonului 2026/27.

Cotat la 60 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, Raheem Sterling nu traversează cea mai verde perioadă din cariera sa. Dacă la Manchester City a fost o mașinărie de goluri, la Chelsea mașinăria scârțâie.

Raheem Sterling a vorbit sincer despre forma sa din ultimul timp: „A fost destul de ușor”

Sincer, Raheem Sterling a recunoscut că nu se află în cea mai bună formă a vieții sale, dar chiar și așa, a precizat că are multe de învățat din faptul că nu mai oferă același randament cu care obișnuise vocile din fotbal.

„Personal, am atins unul dintre cele mai slabe puncte ale carierei mele. Asta ar putea suna ciudat, dar ai multe de învățat. A fost ușor să câștigi, să câștigi din nou, și să mai câștigi o dată, dar uneori în viață ți se aruncă lucruri și e o provocare pe care o aștept cu nerăbdare, să reușesc din nou!”, a spus Raheem Sterling, potrivit Sky Sports.

Chelsea, în această stagiune

Precum Sterling, nici Chelsea nu traversează o perioadă prea roz. Londonezii se află pe locul 11 în clasamentul din Premier League cu 42 de puncte după 34 de etape disputate.

În consecință, formația dirijată de Frank Lampard a înregistrat 11 victorii, nouă rezultate de egalitate și 14 eșecuri până acum. În ultima etapă, Chelsea a obținut prima victorie după nouă rezultate negative (3-1 vs Bournemouth).

Cifrele lui Raheem Sterling

Manchester City: 339 meciuri jucate, 131 goluri, 95 assist-uri

Liverpool FC: 129 meciuri jucate, 23 goluri, 25 assist-uri

Chelsea FC: 35 meciuri jucate, 7 goluri, 4 assist-uri

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!